Ανακοίνωσε Γκαβέζο η Ευκαρπία

gavezosΣτην Ευκαρπία θα βάζει τρίποντα από την επόμενη σεζόν ο Αντώνης Γκαβέζος. Ο 18χρονος σούτινγκ γκαρντ αποκτήθηκε από τη νεοφώτιστη ομάδα της Β΄ Εθνικής και ανακοινώθηκε επίσημα. Ο Γκαβέζος ήταν την περασμένη σεζόν ο 3ος καλύτερος σκόρερ του Μαντουλίδη στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Π.Σ. ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του 18 χρόνου και 1,95 cm, σουτιγκ γκάρντ Γκαβέζου Αντώνη από τα Εκπαιδευτήρια ”Μαντουλίδη”, κατά την περσινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνική Κατηγορίας Μπάσκετ ο νεαρός άσσος είχε μ.ο 8,5 πόντους  ήταν ο 3ος σκόρερ της πρώην ομάδας του και 2ος στα τρίποντα, στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται οι κλήσεις στις επιλογές – προεπιλογές στην Εθνική ομάδα παίδων και Εφήβων, ο τελικός Εφήβων της Ε.ΚΑ.ΣΘ..το 2015 ,καθώς και οι διακρίσεις στο σχολικό πρωτάθλημα του 2014 (Πρωταθλητής Ελλάδος) και  του 2015 (3ος). Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι υγιέστατος και πάντα επιτυχίες.

Επίσης το Δ.Σ, το Τεχνικό επιτελείο, και οι παίκτες του Π.Σ.ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ συγχαίρουμε τον Αντώνη, διότι  αρίστευσε  στις πρόσφατες Πανελλήνιες εξετάσεις με βαθμό 19,2 μ.ο,αποδεικνύοντας ότι εκπαίδευση (Εξετάσεις) και Αθλητισμός μπορούν να συνυπάρξουν, τον παραπάνω αθλητή προβάλουμε ως παράδειγμα προς μίμηση σε όλους τους νέους. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!