Ανακοίνωσε Καλαϊτζίδη, περιμένει Ρουτκάουσκας ο Ηρακλής!

Η ενίσχυση του Ηρακλή καλά κρατεί! Οι “κυανόλευκοι” δεν σταματούν να προσθέτουν κομμάτια στο παζλ του ρόστερ της νέας σεζόν, δίνοντας στον Βαγγέλη Αλεξανδρή αρκετά “όπλα στη φαρέτρα” του… Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, λοιπόν ανήκει και επίσημα στον “γηραιό”, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον Λιθουανό Ρονάλντας Ρουτκάουσκας.

kalaitzidis_dimitris“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ Ηρακλής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη”, αναφέρει η ανακοίνωση των “κυανόλευκων” και συνεχίζει: “Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Α.Ο Δόξα Ρετζικίου ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηρακλής. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό, Α.Ε Ολύμπια Πατρών, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ, Κ.Α.Ο Δράμας και Καβάλα”.

Διεθνής με τις μικρές εθνικές της Λιθουανίας

Και δεν είναι μόνο αυτός που θα φορέσει τη φανέλα του “γηραιού”, καθώς κι ο 24χρονος ύψους 2.03 Ρουτκάουσκας θα προστεθεί στο ρόστερ. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Λιθουανίας, ενώ την χρονιά που μας πέρασε ξεχώρισε τόσο στο πρωτάθλημα Λετονίας με την Γιέκαμπιλς αλλά και στην Βαλτική λίγκα, δείχνοντας έφεση στα ριμπάουντ. Είναι παίκτης που διακρίνεται για την έφεση του στο ριμπάουντ, αλλά παράλληλα διαθέτει και καλό σουτ από κοντινή απόσταση.