Ανακοίνωσε Ροδοστόγλου ο Δούκας

rodostoglouΜία σπουδαία προσθήκη έκανε ο Δούκας καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιάννη Ροδοστόγλου. Ο 32χρονος γκαρντ αναμένεται να ενισχύσει τα «Εκπαιδευτήρια» με την εμπειρία του, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν φορώντας τη φανέλα του Αετού.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Εκπαιδευτήρια Δούκα συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις αποκτώντας τον Γιάννη Ροδοστόγλου. Ο 32χρονος γκαρντ (12/2/1983), και ύψους 195 εκατοστών, ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Πετραλώνων πριν πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Το 2000 και όντας 17 χρονών, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον εμπιστεύτηκε για τέσσερα παιχνίδια μετρώντας συνολικά εφτά πόντους.

Στην συνέχεια της καριέρα του, φόρεσε τις φανέλες του Ταύρου, του Ιωνικού ΝΦ, του Αίγιου, του Ολυμπιακού Βόλου, του Μίλωνα, του Παλαιού Φαλήρου, του ΚΑΟΔ, του Πιερικού, του Πανερυθραϊκού, της Ένωσης Ιλίου, ενώ την σεζόν 2014-15, αγωνίστηκε στον Αετό. Με την ομάδα του Αγίου Παντελεήμωνα, ο Ροδοστόγλου μέτρησε κατά μέσο όρο 15.9 πόντους, 1.4 ασίστ και 0.7 κλεψίματα, ενώ στον αγώνα κόντρα στο Παγκράτι, έκανε ρεκόρ καριέρας με 41 πόντους (7/7 βολές, 8/10 δίποντα, 6/6 τρίποντα).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΣΕΔ, ο Γιάννης Ροδοστόγλου τόνισε πως “είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΣΕ Δούκα, σε ένα τόσο οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο. Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αλλά και η παρουσία του Μάριου Γούναρη στον πάγκο, με έκαναν να πω το “ναι” δίχως δεύτερη σκέψη. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της στο πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2. Υγεία πάνω απ’ όλα να έχουμε και είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά”».