Ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Διαμαντόπουλο η Σφήκα Αμαλιάδας

Έναν δεινό σκόρερ από το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ απέκτησε η Σφήκα Αμαλιάδας, που ενέταξε στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Διαμαντόπουλο. Ο 23χρονος παίκτης αποτελούσε μία από τις κορυφαίες επιλογές του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, προκειμένου να ενδυναμώνει την περιφερειακή γραμμή. Και οι επαφές είχαν αίσιο τέλος, με τον έμπειρο γκαρντ ν’ απαντά θετικά και τη Σφήκα ν’ αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά την ΕΑΠ στην οποία αγωνιζόταν πέρυσι. Παλαιότερα έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ηρακλή Πύργου, Έσπερου Αοπα και Παναχαϊκής.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος μετά τη συμφωνία του με την ομάδα δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ τη νέα σεζόν στην ομάδα της Αμαλιάδας η οποία είναι ανερχόμενη δύναμη και θα εκπροσωπεί την Ηλεία σε υψηλό επίπεδο.
Είναι κάτι το οποίο ο τόπος το έχει ανάγκη και πρέπει να το στηρίξει. Έτσι λοιπόν θέλω να είμαι ένα κομμάτι αυτής της συλλογικής προσπάθειας δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΕΑΠ η οποία με βοήθησε και με στήριξε σε όλα, εντός και εκτός παρκέ δείχνοντας με το παραπάνω τι θα πει οικογένεια στα πλαίσια μιας ομάδας”.