Ανακοίνωσε το Νίκο Ξηρό ο Χαρίλαος Τρικούπης

Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη για το Νίκο Ξηρό. Ο 24χρονος γκαρντ μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Λαμία, που συνδυάστηκε με την ενίσχυση των Ιωνικού Λαμίας και Έσπερου Λαμίας, γυρίζει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Τον Χαρίλαο Τρικούπη

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος “Χαρίλαος Τρικούπης” Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Νίκο Ξηρό. Είναι γεννημένος στις 28/9/1993, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.

Ο Νίκος προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, έχοντας μάλιστα και συμβολή στο πρωτάθλημα-άνοδο του αντρικού τμήματος από την Α’2 ΕΣΚΑΒΔΕ στην Α’1 και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 5 χρόνια καθώς βρισκόταν στη Λαμία για σπουδές.Το διάστημα αυτό αγωνίστηκε με την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας (Α’ΕΣΚΑΣΕ) τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 3 χρόνια με τον Έσπερο Λαμίας (2014-2015 Α’ΕΣΚΑΣΕ-πρωτάθλημα και άνοδος στη Γ’Εθνική) και 2015-2017 (Γ’Εθνική). Ο Σύλλογος μας αποσκοπώντας στην ανάδειξη των παικτών της περιοχής εντάσσει στην αντρική ομάδα το Νίκο Ξηρό. Ευελπιστούμε σιγά σιγά η προσπάθεια του συλλόγου μας να αποδώσει καρπούς αναδεικνύοντας και άλλους παίχτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένα “δικό μας” παιδί επιστρέφει στην πόλη του και στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Καλωσορίζουμε το Νίκο ξανά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μια πετυχημένη χρονιά τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο”.