Ανακοίνωσε όλο το ρόστερ του το Στρατώνι!

Πιστό στις συνήθειες του, το Στρατώνι ανακοίνωσε… μονομιάς την ομάδα της σεζόν 2018-19! Η ομάδα της Χαλκιδικής κράτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το δίδυμο των Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη στον πάγκο, ανανέωσε τους Δασκαλόπουλο, Γιάννη Φλιάτη, Πολιτόπουλο από την περσινή ομάδα και απέκτησε επτά παίκτες. Πρόκειται για τους Θεόφιλο Κοτζαγιάννη, Βασίλη Κολοκοτρώνη, Κώστα Δοξάκη, Ραφαήλ Μπέγο, Χάρη Γεωργιάδη, Θωμά Σιδεροηλία και Βαγγέλη Δημητρακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σ. Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές Γιάννη Χατζουλη και Άλκη Μιχαηλίδη για τρίτη συνεχή αγωνιστική περίοδο. Επίσης ανανέωσαν και οι αθλητές:

Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Δασκαλόπουλος για 10η συνεχή περίοδο, ο Γιάννης Φλιάτης για 4η και ο Γιώργος Πολιτόπουλος για 3η. Τέλος καλωσορίζουμε στην ομάδα τους : Κοτζαγιάννη Θεόφιλο που επιστρέφει στην ομάδα του από την Χαλκηδόνα, Κολοκοτρώνη Βασίλη από τη Γέφυρα, Δοξάκη Κώστα από τον Αία Ευόσμου, Μπέγο Ραφαήλ από τον Πολύγυρο, Γεωργιάδη Χάρη από Ιωνικό Ιωνίας, Σιδηροηλία Θωμά από Ιωνικο Ιωνίας και Δημητρακά Βαγγέλη από Ερμή Λαγκαδά.

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία

Ο Σ. Α. Στρατωνίου θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να ευχηθεί καλή συνέχεια στην αθλητική τους καριέρα στους:

Φλιατη Γιώργο, Λευκαδιτη Σπύρο, Σαμαρά Δημήτρη, Στοιτση Γιώργο, Καραμανωλη Μάνο, Δελιδη Μιχάλη, Σερέτη Τριαντάφυλλο, Σπυρα Τάσο, Πονοπουλο Γιώργο και Κατσουλη Κώστα».