Ανακοίνωση κατά Κοθρά από τον Ερμή

Ο Ερμής αντιμετώπισε στην Βέροια τον Φίλιππο σ΄ενα παιχνίδι από το οποίο έχει παράπονα από την συμπεριφορά του Ευθύμη Κοθρά για την οποία κιόλας εξέδωσε ανακοίνωση…

Η ανακοίνωση:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΜΑΣ ΕΡΜΗ Λαγκαδά, «καταγγέλλει» ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά του αθλητή του Φίλιππου Βεροίας , Θέμη Κοθρά, ο οποίος στο μεταξύ μας αγώνα, επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική στους συνοδούς και αθλητές της ομάδας μας. 
Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο ανωτέρω επί πολλά έτη ζει στο Δήμο μας και συγχρωτίζεται στην πόλη μας και παρά ταύτα, όπως και στο παρελθόν έχει κάνει σε παλαιότερους αγώνες , δεν επέδειξε σεβασμό για την πόλη που τον «φιλοξενεί».

Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗ είναι η ομάδα του Λαγκαδά ,αυτόν εκπροσωπεί όταν αγωνίζεται και κάθε τέτοια συμπεριφορά στρέφεται ενάντια στο Λαγκαδά και την κοινωνία του. Πράγματι, θα θέλαμε να
αποφύγουμε την εν λόγω ανακοίνωση, αλλά η συμπεριφορά αυτή τείνει να γίνει επαναλαμβανόμενη και οφείλουμε να προασπίσουμε αυτό που εκπροσωπούμε, όπως άλλωστε και κάθε άλλο σωματείο στην θέση μαςοφείλει να κάνει.
Για το λόγο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε, ότι ακόμη και αν ορισμένοι θέλγονται, για προφανείς λόγους, από συμπεριφορές σαν την καταγγελλόμενη, η πλειοψηφία της κοινωνίας της πόλης μας, τις αποκρούει και τις απομονώνει».