Ανακοίνωση της Καστοριάς

Τον Δήμο Κοζάνης αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει η Καστοριά, για την παραχώρηση του γηπέδου της Λυκόβρυσης, όπου φιλοξενήθηκε το Final Four του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση του γηπέδου Λευκόβρυσης για τη διεξαγωγή του FINAL 4 Εφήβων, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δυτ. Μακεδονίας για την ακριβοδίκαιη αντιμετώπιση όλων των ομάδων, την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. για την άψογη διοργάνωση και τις διευκολύνσεις που προσέφερε σε όλες τις ομάδες, να δώσει συγχαρητήρια στους αθλητές των ομάδων (Α.Π.Σ. Πτολεμαϊδας, Α.Σ. Διόσκουρων και Φ.Ο. Πρωτέα Γρεβενών), για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν και να ευχηθεί καλή επιτυχία στα παιδιά στις Πανελλήνιες εξετάσεις τους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον υπέροχο φίλαθλο κόσμο που ακολούθησε την ομάδα μας και έδωσε στα παιδιά έξτρα κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια.

Σας περιμένουμε όλους το διάστημα 8 έως 12 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη, στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος”.