Ανακοίνωση του Τρίτωνα για το γήπεδο!

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κλειστό του Αγ. Νικολάου όσο και στο ανοιχτό γήπεδο Σεπολίων είναι λίγο πολύ γνωστά.

Ο Τρίτωνας με ανακοίνωσή του, αναφέρεται στα προβλήματα του γηπέδου και όσα αντιμετωπίζουν, αλλά και τη στάση του Δήμου…

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τα γήπεδα που παραχωρούνται προς χρήση στο σύλλογο μας, και σε συνέχεια της περυσινής μας ανακοίνωσης, θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους τους συλλόγου μας, τους δημότες της περιοχής μας, το φίλαθλο κοινό του μπάσκετ και τους λειτουργούς του Τύπου για τα ακόλουθα:

Α) ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ως γνωστόν το γήπεδο αυτό, που στεγάζεται εντός του χώρου του 20ου Λυκείου της Αθήνας στην περιοχή του Αγ. Νικολάου Κάτω Πατησίων,έχει παραχωρηθεί προς χρήση στο σύλλογο μας, όπως και σε άλλους συλλόγους. Στο γήπεδο αυτό αγωνίζονται τα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του συλλόγου μας (κορασίδων, παιδικό, εφηβικό, γυναικέιο) συμμετέχοντας στα οικεία πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ. (ΣΗΜ:Στα αγωνιστικά τμήματα δεν υπάρχουν συνδρομές και αποτελούν ΜΟΝΟ ΚΟΣΤΟΣ για το σύλλογο ο οποίος πληρώνει τα έξοδα των δελτίων των αθλητών, τα έξοδα των αγώνων, την ένδυση, τους γιατρούς κλπ). Ο σύλλογος είχε αναλάβει την καθαριότητα του χώρου, τη συντήρηση του, τις επισκευές κλπ. καθ΄ότι , όλα αυτά τα χρόνια ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΗΠΕΔΟ, το οποίο πριν παραχωρηθεί στους συλλόγους ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ (ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ). Το γήπεδο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ (!!!!!). Μάλλον έχει αποδυτήρια ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ. Οι αθλήτριες αλλάζουν στο δωματιάκι του φύλακα. (ντροπή κύριοι)…

Γι’ αυτό το γήπεδο λοιπόν, εμφανίστηκαν πάλι φέτος (όχι στο γήπεδο φυσικά αλλά με επιστολές από τα γραφεία τους) Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ (!) ΠΡΟΕΔΡΟΣ με τις ευχές της ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ και μας ζητούν 4.200,00 ΕΥΡΏ ΑΠΑΙΤΗΤΑ Α Μ Ε Σ Α για τη παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου. Η απειλή τους αν δεν πληρώσουμε; ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ. Αυτοί που δεν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους εκεί να δούν τι συμβαίνει όταν οι σύλλογοι δεν είναι εκεί. Αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν πάρει ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ στο σύλλογο. Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το έργο που επιτελεί ο σύλλογος στις δύσκολες περιοχές της Αθήνας που εδρεύει. Αυτοί που , με ύφος χιλίων καρδιναλίων, θέλουν να πετάξουν έξω παιδιά – αθλητές από τους χώρους άθλησης.

Όταν άλλα σωματεία , σε άλλους δήμους δέχονται τόση βοήθεια (τα ξέρουμε), ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΕΜΟ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ. Θέλουμε να συμμετέχουμε στο κόστος του γηπέδου (μόνο το ρεύμα είναι) άλλα όχι με αυτά τα εξοντωτικά ποσά.
Θέλουμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .

Β) ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΠΟΛΙΩΝ. Στο ιστορικό γήπεδο οι προπονήσεις συνεχίζονται στο ημίφως, σε μια πολύ όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα. Η ΚΟΛΩΝΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ. Εντάξει, οι μπάλες διακρίνονται ακόμη, με λίγη δυσκολία. ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, τα ποδήλατα και τα πατίνια αλωνίζουν, το γήπεδο που είδε όλος ο κόσμος από την εικόνα του Γιάννη καταστρέφεται σιγά σιγά.
ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.
ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ».