Αναλαμβάνει δράση ο Γκαγκαλούδης, έχει στο πλευρό του πλήθος παικτών και προπονητών…

Οι συναντήσεις δεν φαίνεται να βγάζουν “λευκό καπνό*” για την άρση του lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, κάτι που εξοργίζει τους άμεσα εμπλεκόμενους. Κι ένας εξ’ αυτών που δεν έχει σταματήσει στιγμή να βροντοφωνάζει για πιο δυναμικές κινήσεις από παίκτες, προπονητές, αλλά και παράγοντες που θέλουν να δουν και πάλι “ζωή” στα γήπεδα όλης της χώρας είναι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Ο “Γκάγκα” με ένα post του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook δείχνει έτοιμος ν’ αναλάβει δράση, προκειμένου ν’ αποφευχθεί αυτό το καταστροφικό για το μπάσκετ (με εξαίρεση την Α1) lockdown. “Δυστυχώς τα νέα είναι άσχημα… Δεν μας ανοίγουν… Πλέον αφού δεν ενδιαφέρεστε για μας και τις οικογένειες μας θα μας δείτε κανονικά μπροστά μας…”, αναφέρει και συνεχίζει: “Θα κάνω 2 προτάσεις… Ραντεβού όλοι στο δρόμο και αντιπροσωπείες αθλητών να διακόψουμε κάθε ματς στην α1… Αφού η απάντηση είναι η Ελλάδα έχει σοβαρό πρόβλημα να μην παίζει κανείς… Κουράστηκαμε πλέον… Η κοροϊδία δεν αντέχεται έχουμε χάσει την υγεία μας… Έχουμε χάσει τις ζωές μας… Ας ενωθούμε όλοι και να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει… Δε πάει αλλοοοοοοοοοο… Όπου σας παίρνει και τα παίρνετε κάνετε τα παγώνια… Κολλάει δε κολλάει κολλάει δε κολλάει… Τένις μας παίζετε… Μας στιγμάτισατε…Η συνέχεια πρέπει να είναι στους δρόμους… Ομάδες σοβαρές παίχτες προπονητές ας γίνουμε μια γροθιά….”.

Και λίγη ώρα μετά το πρώτο post, ακολούθησε κι ένα δεύτερο από τον Έλληνα άσο, από το οποίο φαίνεται ότι υπήρξαν πολλοί εκείνοι που είναι έτοιμοι να συνταχθούν στο πλευρό του. “Επειδή μου στέλνετε πολλά μηνύματα και με παίρνετε τηλέφωνα αλλά το αυτί μου πονάει αύριο θα ανακοινώσουμε την ώρα και τον τρόπο διαμαρτυρίας… Έχει ετοιμαστεί κάτι πολύ ωραίο απλά όλοι θα πρέπει να σηκωθείτε από τις καρέκλες σας… Προπονητές παίχτες παράγοντες όλων των αθλημάτων θα πρέπει να είναι όλοι εκεί που θα πούμε.. Είμαι πολύ χαρούμενος γτ πρώτη φορά βλέπω τέτοια κινητικότητα… Επιτέλους ξυπνήσαμε…”, έγραψε χαρακτηριστικά.

* Λευκός και μαύρος καπνός

Η φράση χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία εκλογής του νέου προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, του Πάπα. Το χρώμα του καπνού που θα εμφανιστεί από την καμινάδα της καπνοδόχου της Κάπελα Σιξτίνα δείχνει εάν έχει εκλεγεί Πάπας ή όχι. Εάν το χρώμα του καπνού είναι λευκό, τότε οι καμπάνες του Αγίου Πέτρου θα χτυπήσουν πανηγυρικά και ο επικεφαλής του Κονκλαβίου θα βγει στο μπαλκόνι του Αγίου Πέτρου για ν’ αναφωνήσει το «Habemus Papam» (έχουμε Πάπα) και ν’ ανακοινώσει το όνομα του νέου Ποντίφικα.
Σε περίπτωση που το κονκλάβιο δεν συμφωνήσει στο όνομα του νέου ηγέτη της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, τότε ο καπνός που βγαίνει από την καπνοδόχο είναι μαύρος.