Δυνατό αναμένεται το ρόστερ της Καβάλας εν όψει της νέας σεζόν. Οι «Αργοναύτες» κράτησαν τον κορμό τους, ανανεώντας τη συνεργασία τους με έξι παίκτες, ενώ παράλληλα απέκτησαν και τον Αντώνη Μιχάλογλου, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο τη ρακέτα τους. 

Οι ανακοινώσεις:

«Μετα τους Πλιουκα Χαρη, Αθανασιαδη Δημητρη, Παντοπουλο Ιασωνα, Παππα Γρηγορη, Χονδροπουλο Σταυρο και Καραθαναση Χρηστο η Ενωση Κ.Καβαλας προχωρησε στην αποκτηση του εμπειρου play maker Καπινιαρη Διονυση και ακολουθουν τις επομενες μερες και αλλες μεταγραφες για μια ισχυρη ομαδα που θα πρωταγωνιστησει στο πρωταθλημα της Β’ Εθνικης.

Ο Καπινιαρης εχει περασει απο πολλες ομαδες της Α2 και Β εθνικης κυριως της Αθηνας.Την περιοδο 2012-13 βρεθηκε στους Ικαρους Σερρων που αγωνιζοταν στην Α2 στην Κυμη οπου και κερδισε την ανοδο στην Α2 απο τη Β, το Ψυχικο στην Α2 και τον Ηλυσιακο.Παραλληλα εχει αποτελεσει μελος της Εθνικης Εφηβων συμμετεχοντας στο Πανευρωπαικο του 2009 και τελος κατεκτησε το 2011 με την Εθνικη ομαδα των Ενοπλων Δυναμεων το ασημενιο μεταλλιο στην Βραζιλια.Ξεκινησε μεσα απο την παραγωγικη διαδικασια του Πλατωνα και εκανε το μεγαλο αλμα απο τον Ηλυσιακο στο Περαμα με τον Ντινο Καλαμπακο. Περυσι ηταν στον Ιωνικο Νικαιας… Ειναι 26 ετων!!

Ο Χονδροπουλος Σταυρος ειχε ως πρωτο σταθμο της καριερας του την Ολυμπιαδα Αλεξανδρουπολης απο τα 5 του εως τα 15.Επομενος σταθμος η Καβαλα στην πρωτη και δευτερα λυκειου.Τριτη λυκειου επεστρεψε στην Αλεξανδρουπολη στον Εθνικο. Στη συνεχεια στον ΠΑΟΚ ξανα Εθνικο και τελος ΑΕ Κομοτηνης συνδυαζοντας και τις σπουδες στα ΤΕΦΑΑ ειναι 23 ετων».

«Η Ενωση Κ. Κavala B.C ανακοινωνει την αποκτηση του Power-Forward Αντωνη Μιχαλογλου 29 ετων Υψους 2.06 εχει παιξει σε Πανερυθραικο,Ηλυσιακο,Παγκρατι και ΑΕΚ.Το 2014-15 ηταν στον Ηρακλη το 2015-16 Δουκα. Περυσι στον Κοροιβο Αμαλιαδας.Το 2007 ηταν στην all star game Greece u-20 και το 2008 στην U-20 Εθνικη ομαδα στην Λετονια.Ευχομαστε στον Αντωνη υγεια και καλη επιτυχια στην ομαδα μας… Η Ενωση Κ. Κavala B.C ανακοινωνει την αποκτηση του Power-Forward Αντωνη Μιχαλογλου 29 ετων Υψους 2.06 εχει παιξει σε Πανερυθραικο,Ηλυσιακο,Παγκρατι και ΑΕΚ.Το 2014-15 ηταν στον Ηρακλη το 2015-16 Δουκα.Περυσι στον Κοροιβο Αμαλιαδας.Το 2007 ηταν στην all star game Greece u-20 και το 2008 στην U-20 Εθνικη ομαδα στην Λετονια.Ευχομαστε στον Αντωνη υγεια και καλη επιτυχια στην ομαδα μας».