Ανανέωσε και ο Δέλλιος στον Πανερυθραϊκό

Στα κόκκινα θα παραμείνει και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Δέλλιος. Ο 35χρονος ύψους 2,02μ. σέντερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Πανερυθραϊκό και ανακοινώθηκε από το σύλλογο των βορείων προαστίων. Ο Δέλλιος έγινε ο τέταρτος παίκτης που παρέμεινε στη Νέα Ερυθραία και για τη σεζόν 2017-18 μετά τους Τάσο Καλλιανιώτη, Λουκά Γιαουρτόγλου και Τάσο Αντωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Δέλλιο, για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Γιώργος, απ’ τη στιγμή που πήρε την ευκαιρία από τον κόουτς Χουχουλή, ανταποκρίθηκε περίφημα σε Α2 και Β’ Εθνική και εξελίχθηκε σε ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας μας, τόσο για την αγωνιστική του προσφορά, όσο και για το ότι κατάφερε να γίνει “ένα” με την οικογένεια του Πανερυθραϊκού, αποτελώντας μάλιστα ένα απ’ τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Η άτυχη στιγμή της περασμένης σεζόν, με τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων για δύο μήνες, ανήκει πια στο παρελθόν, με τον Πανερυθραϊκό να αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στον Δέλλιο και την παραμονή του να έρχεται ως φυσικό επόμενο!

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανερυθραϊκό ΑΣ, ο Γιώργος Δέλλιος τόνισε: “Ήταν πραγματικά εύκολη απόφαση να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Πανερυθραϊκού. Κυρίως διότι η σχέση μου με την ομάδα ξεπερνάει τα όρια μίας απλής επαγγελματικής συνεργασίας. Με τον κόουτς Χουχουλή, πέραν από την κοινή μας πορεία στην Ερυθραία τις τελευταίες σεζόν, γνωριζόμαστε πολύ καλά, αφού είχαμε συνεργαστεί και στην Νίκη Αμαρουσίου. Έτσι, έπειτα από τόσα χρόνια, μας συνδέει αμοιβαίος σεβασμός, αλληλοεκτίμηση και εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Ο Πανερυθραϊκός είναι μία ομάδα που απ’ την πρώτη στιγμή την ένιωσα σαν οικογένειά μου και δεν θα μπορούσα παρά να συνεχίσω να είμαι μέλος της. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόουτς Χουχουλή, τον πρόεδρο, αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης που ήταν πάντα δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές, με αποκορύφωμα τον τραυματισμό μου. Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και τον τρομερό κόσμο της ομάδας μας, που με “αγκάλιασε” και με έκανε να αισθανθώ κομμάτι του Πανερυθραϊκού… Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω την αγάπη τους».