gewrgiou-thomasΜε προσεκτικές κινήσεις προχωρά ο σχεδιασμός του Α.Σ.Καρδίτσας για την επόμενη περίοδο και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Προτεραιότητα έχουν οι ανανεώσεις με βασικούς παίκτες και η συνέχεια δόθηκε με τον Θωμά Γεωργίου.

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ο 32χρονος αθλητής θα αγωνιστεί στην ομάδα της Καρδίτσας και με το ταλέντο και τη μεγάλη του εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, αποτελεί μια από τις βασικές λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει την παραμονή του Θωμά Γεωργίου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Ο έμπειρος πλέι μέικερ, ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην περυσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην επάνοδό της στη Γ’ Εθνική και θα ενισχύσει και φέτος τον Α.Σ.Κ.. Του ευχόμαστε υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. και το Χάρη Φόρο

Ο Α.Σ.Καρδίτσας, συγχαίρει την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα το Χάρη Φόρο, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου, στους πρόσφατους Παγκόσμιους Αγώνες Αστυνομίας και Πυροσβεστικής. Στους Παγκόσμιους Αγώνες που έγιναν στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια των Η.Π.Α. και αποτελούν την κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση για τα σώματα ασφαλείας, διεξήχθησαν 62 συνολικά αθλήματα, με τη συμμετοχή περίπου 30.000 αθλητών και αθλητριών. Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με την καθοδήγηση του για το χρυσό μετάλλιο προπονητή του Α.Σ.Καρδίτσας Χάρη Φόρου, κατέκτησε αήττητη το χρυσό μετάλλιο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα μπάσκετ, στους αγώνες που έγιναν με τη συμμετοχή ομάδων από όλο τον κόσμο, σκορπίζοντας χαρά και ενθουσιασμό στους Έλληνες ομογενείς που την υποστήριξαν.

Την προηγούμενη Δευτέρα οι ένστολοι προπονητές, αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν, τιμήθηκαν από τον αναπλ.Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούση και τους αρχηγούς της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος κ.κ. Τσακνάκη και Παπαγεωργίου αντίστοιχα.