Ανανέωσε με Οικονομάκη και Λαμπράκη ο Απόλλωνας

Άλλη μία σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης θα περάσουν οι Γιάννης Οικονομάκης και Ζαχαρίας Λαμπράκης. Οι “κυανόλευκοι” ανανέωσαν τους δύο αθλητές, ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν και τον… προβιβασμό στην ανδρική ομάδα δύο παικτών από το εφηβικό τμήμα, τους Γιώργο Καραγιάννη και Σταύρο Δαουτάκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. “Απόλλων Σμύρνης” ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιάννη Οικονομάκη και Ζαχαρία Λαμπράκη, οι οποίοι θα φορούν για ακόμη μία σεζόν τη φανέλα της ομάδας μας.

Η συνεισφορά τους την περσινή χρονιά, παρά τη μη επίτευξη του στόχου μας, εκτιμήθηκε από τον κόουτς Ασημακόπουλο και έτσι η κοινή επιθυμία να συνεχίσουμε μαζί και την προσεχή αγωνιστική περίοδο έγινε πράξη.

Εκτός των ανανεώσεων, στην ανδρική ομάδα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και δύο αθλητές από το Εφηβικό τμήμα του Απόλλωνα Σμύρνης, οι Γιώργος Καραγιάννης και Σταύρος Δαουτάκος, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης δικών μας παιδιών, από τις Ακαδημίες του Συλλόγου.

Καραγιάννης και Δαουτάκος με την εικόνα τους κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Χρήστου Ασημακόπουλου και πήραν την ευκαιρία να αγωνιστούν με την ανδρική μας ομάδα στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ».