Ανανέωσε με τον Πολίτη ο Χαρίλαος Τρικούπης

Τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη θα φορά και τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Πολίτης. Ο 30χρονος παίκτης απάντησε θετικά στην πρόταση για επέκταση της συνεργασίας με το σύλλογο του Μεσολογγίου, καθώς κάτι τέτοιο ήταν και δική του επιθυμία, όπως τόνισε.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Πολίτη για ακόμη ένα χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν ένας εκ των βασικών συντελεστών του Χαρίλαου Τρικούπη στην άνοδο του Συλλόγου μας στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας. Ευχόμαστε στο Μιχάλη να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Ο Μιχάλης Πολίτης σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στο Μεσολόγγι και στο Χαρίλαο Τρικούπη και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι κάτι που επιθυμούσα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, καθώς η Α2 είναι μια άκρως απαιτητική κατηγορία, αλλά δεσμεύομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατότητων μου ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητή και το κόσμο του Μεσολογγίου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς”.

.
Διαβάστε ακόμη…