Ο Αλέξανδρος Πολέμης έγινε ο πρώτος παίκτης από την περσινή χρονιά, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Δάφνη Δαφνίου. Ο 22χρονος γκαρντ θα παίξει για 3η συνεχόμενη σεζόν στο σύλλογο του Χαϊδαρίου.

Στο μεταξύ, η Δάφνη Δαφνίου απέκτησε τον 18χρονο Αγγελο Σκόρδο από το εφηβικό τμήμα του Περιστερίου (είχε 7 πόντους σε 1 αγώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα των δυτικών προαστίων την περασμένη Κυριακή), ενώ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, το οποίο αρχίζει στις 19 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’.

Οι ανακοινώσεις της Δάφνης Δαφνίου:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Πολέμη! Ο 22χρονος guard θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο για τρίτη συνεχόμενη χρόνια και θα ακούσει τους συμπαίκτες του να τον αποκαλούν εκ νέου «αρχηγό».

«Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021, μόλις ξεκίνησε για τον Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου.
Η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη πραγματοποίησε την Τετάρτη (12/8) την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, ενώ την Πέμπτη (13/8) και την Παρασκευή (14/8), οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές ασκήσεις πριν υποβληθούν και στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις (17/8).

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο “Χρήστος Αγγουράκης”, ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και επτά φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 29 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’, για να ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τον Οίακα Ναυπλίου (2/9), ξανά με τον Ολυμπιακό Β’ (5/9), τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (9/9), τον Αμύντα (19/9), τον Μίλωνα (23/9) καθώς και με μία ομάδα της Basket League (26/9), το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί εν ευ θέτω χρόνω.

Κατά της διάρκεια της προετοιμασίας, η Διοίκηση του συλλόγου, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, θα τηρήσουν όλους τους κανόνες υγιεινής και τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19».

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου, ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Άγγελου Σκόρδου. O 18χρονος guard έρχεται στον σύλλογο ως πρωταθλητής Ελλάδος καθώς πρόσφατα κατέκτησε, με την ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των Εφήβων!».