Ανανέωσε όλο το προπονητικό σταφ ο Πανερυθραϊκός

Μετά τους παίκτες σειρά πήραν οι προπονητές και συγκεκριμένα οι συνεργάτες του Δημήτρη Χουχουλή στον πάγκο του Πανερυθραϊκού. Πρόκειται για τον Θάνο Νούση και τον Παναγιώτη Χατζή, οι οποίοι ανανέωσαν αμφότεροι το συμβόλαιό τους και θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν στη Νέα Ερυθραία.

Παράλληλα, στο προπονητικό επιτελείο προστέθηκε και ο Στέλιος Κοντούδης, που θα αναλάβει κομμάτι του προπονητικού προγράμματος των ανδρών, όντας από εδώ και στο εξής Υπεύθυνος Ατομικής Βελτίωσης των αθλητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές μας Θάνο Νούση και Παναγιώτη Χατζή, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του κόουτς Χουχουλή για ακόμη μία σεζόν, απαρτίζοντας το τεχνικό τιμ της ομάδας μας και στην ιστορική επιστροφή της στην Α2!

Έτσι, ο Θάνος Νούσης θα συνεχίσει να είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Χουχουλή, ενώ ο Παναγιώτης Χατζής θα είναι για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο Υπεύθυνος Εκγύμνασης του ανδρικού μας τμήματος.

Στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας και ο Στέλιος Κοντούδης

Μάλιστα, το τεχνικό τιμ της ανδρικής μας ομάδας θα πλαισιώνει από την προσεχή σεζόν και ο Στέλιος Κοντούδης, ο οποίος πέραν της θέσης του ως Υπεύθυνος Σκάουτινγκ του Συλλόγου, αναλαμβάνει καθήκοντα και στο προπονητικό επιτελείο.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος θα αναλάβει κομμάτι του προπονητικού Προγράμματος των ανδρών, όντας από εδώ και στο εξής Υπεύθυνος Ατομικής Βελτίωσης των αθλητών.

Θάνο, Στέλιο και Παναγιώτη, καλή δύναμη εν όψει της νέας σεζόν, που θα μας βρει ξανά στην Α2».