Ανοίγει με ντέρμπι στη Δράμα

ball-periergiΜε το παιχνίδι των Τιτάνων Δράμας κόντρα στους Ίκαρους Σερρών ανοίγει σήμερα η αυλαία της 8ης αγωνιστικής. Ενδεχόμενη νίκη για τους Δραμινούς θα είναι η τρίτη φετινή ενώ για τους Σερραίους μόλις η δεύτερη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο πολύ δυνατός και φέτος Ιωνικός στη προσπάθεια του να παραμείνει μόνος πρώτος στη κορυφή θα χρειαστεί να κάμψει την αντίσταση της Ευκαρπίας η οποία πηγαίνει από νίκη σε νίκη και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έναν μόλις βαθμό πίσω.

Βέβαια, όλη την προσπάθεια αυτή θα την παρακολουθεί με ενδιαφέρον και ο Πολύγυρος ο οποίος έχει ως στόχο να παραμείνει αήττητος, αν και για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να παλέψει πολύ σκληρά μέσα στον ΚΑΟΣ.

 

Ο Μακεδονικός χρειάζεται την νίκη μέσα στο ΠΚ Νεάπολης για να ανέβει και πάλι η ψυχολογία, αλλά και η βαθμολογία, της ομάδας όμως το έργο του αυτή την εβδομάδα μόνο εύκολο δεν είναι αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το μαχητικό ΠΚ Νεάπολης.

Ο Μαντουλίδης μετά την βαθμολογική και ψυχολογική τονωτική ανάσα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο νικηφόρο τρόπο και στο… μονοπάτι προς τον στόχο αυτό θα βρει μπροστά την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας ενώ το ίδιο περίπου σκεπτικό υπάρχει και στον Ζέφυρο που θα «παλέψει» για την νίκη μέσα στον Ορφέα Ν. Σκοπού.

Το πρόγραμμα της 8ης  αγωνιστικής:

Ιωνικός Ιωνίας- Ευκαρπία (Ιωνίας, 18:00)
ΠΚ Νεάπολης – Μακεδονικός (Νεάπολης, 18:00)
Μαντουλίδης – Αγ. Βαρβάρα (Μαντουλίδη, 18:00)
ΚΑΟΣ – Πολύγυρος (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Ικαροι Σερρών (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
Ζέφυρος – Ορφέας Ν. Σκοπού (ΔΑΚ Περαίας, 18:00)
Ρεπό η Ελευθερούπολη