Ανοίγει τις πόρτες του το νέο κλειστό της Καρδίτσας!

Μπροστά σε ένα ιστορικό ματς για τον αθλητισμό της περιοχής μας βρίσκεται ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD που το Σάββατο (2/11) αντιμετωπίζει εντός έδρας το Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου. Το “εντός έδρας” όμως, αποκτά μια τελείως ξεχωριστή και μοναδική σημασία, αφού η ομάδα της πόλης μας, εγκαινιάζει με επίσημο ματς το νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, το οποίο πρόσφατα παραδόθηκε σε χρήση, ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί το φίλαθλο κόσμο της περιοχής, που θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίσημο αγώνα. Μια καταπληκτική αθλητική εγκατάσταση, ικανή να φιλοξενήσει διοργανώσεις και γεγονότα κορυφαίου επιπέδου, είναι το μεγάλο όνειρο του αθλητισμού της περιοχής μας, που γίνεται πραγματικότητα.

Οι παίκτες, προπονητές και η διοίκηση του Α.Σ.Κ. καλούν τους φιλάθλους να γνωρίσουν το νέο κλειστό γυμναστήριο, να στηρίξουν την ομάδα και να στείλουν το μήνυμα, πως η Καρδίτσα δικαιούται και πρέπει να έχει τέτοιες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Οδηγίες για τους φιλάθλους

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, χρήσιμες είναι οι εξής πληροφορίες:

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

  • Το πάρκινγκ του κλειστού γυμναστηρίου δεν είναι σε λειτουργία, καθώς όπως είναι γνωστό, απομένει η ολοκλήρωση του περιβάλλοντα χώρου. Επομένως, όσοι χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους για να προσέλθουν στο γήπεδο, θα παρκάρουν εκτός του περιβάλλοντα χώρου και θα εισέρχονται πεζοί.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας BLUE, GOLD καθώς και όσοι έχουν προσκλήσεις ή θα προμηθευτούν εισιτήριο, θα χρησιμοποιούν την κύρια είσοδο, αμέσως μετά την πρόσβασή τους στον περιβάλλοντα χώρο.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας VIP, θα εισέρχονται στο γήπεδο από τη διακεκριμένη είσοδο των VIP, στη νοτιοανατολική πλευρά του γυμναστηρίου και θα έχουν απευθείας πρόσβαση στην αίθουσα VIP και τις θέσεις τους.
  • Όσοι φίλαθλοι έχουν κινητικά προβλήματα, θα εισέρχονται από την είσοδο ΑΜΕΑ, για τη χρήση των ανελκυστήρων.

Σε κάθε περίπτωση, το υποστηρικτικό προσωπικό που θα βρίσκεται στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, θα παρέχει κάθε πληροφορία και θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων για κάθε διευκόλυνση.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ

Το κύριο κυλικείο του γυμναστηρίου δεν έχει τεθεί ακόμη σε λειτουργία. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, δυο επιχειρήσεις της περιοχής μας θα συνδράμουν ώστε όλοι οι φίλαθλοι να έχουν υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα, το καφέ “A Mano”, θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους φιλάθλους καφέ με την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ η “ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ” θα δροσίσει επίσης ΔΩΡΕΑΝ όλους τους φιλάθλους με το βραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό “ΘΕΟΝΗ”. Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στις επιχειρήσεις της Καρδίτσας για την ευγενή χορηγία τους.

EVENT ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Οι εκπλήξεις της μεγάλης πρεμιέρας δεν σταματούν, καθώς στο ημίχρονο, θα μπουν σε κλήρωση όλοι οι φίλαθλοι και δυο εξ αυτών θα διεκδικήσουν καταπληκτικά δώρα: Ένα Play Station 4, προσφορά των καταστημάτων Καρδίτσας της εταιρίας “ΓΕΡΜΑΝΟΣ”, καθώς και μια επιταγή αξίας 500 €. Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να ευστοχήσουν σε σουτ από το τρίποντο ή από το κέντρο αντίστοιχα!!! Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” της πόλης μας για την προσφορά του Play Station 4.