Ανοίγουν οι πόρτες των ακαδημιών του Ολυμπιακού…

Κι επίσημα ανοίγουν οι πόρτες της ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως γνωστοποίησαν οι ερυθρόλευκοι. « Ύστερα από ένα διάστημα 6 μηνών δοκιμαστικής λειτουργίας και μετά από την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του προγράμματος, η Επίσημη Ακαδημία Μπάσκετ του Ολυμπιακού “THE ACADEMY” είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις δραστηριότητες της και περιμένει όλους τους μικρούς αθλητές να έρθουν κοντά στα αστέρια της ανδρικής ομάδας, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από επαγγελματίες προπονητές και υπό την εποπτεία του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας και να ζήσουν από κοντά μαγικές στιγμές!», αναφέρει η ανακοίνωση των Πειραιωτών , επισημαίνοντας ότι «… τα αυριανά αστέρια  της ομάδας μας προπονούνται καθημερινά υπό την επίβλεψη γιατρού, φυσιοθεραπευτή και γυμναστή, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και ακολουθούν ένα από τα πιο σύγχρονα προγράμματα εκμάθησης των βασικών στοιχείων του μπάσκετ στην Ελλάδα. Προμηθεύονται τα επίσημα ρούχα της ομάδας και έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ενώ συμμετέχουν και σε διάφορες εκδηλώσεις του Ολυμπιακού.

Οι κύριοι στόχοι της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ, η προώθηση του αθλητικού πνεύματος, της άμιλλάς και της κοινής προσπάθειας καθώς και η δημιουργία όλων των κατάλληλων προϋποθέσεων για την ανάδειξη των αυριανών αθλητών και πρωταθλητών της ομάδας, μέσα από ένα εντατικό και αποτελεσματικό προπονητικό πρόγραμμα.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες λεπτομέρειες για την λειτουργία της Ακαδημίας ενώ όλες τις σχετικές εξελίξεις θα μπορείτε να τις παρακολουθείτε μέσα από το site του Ολυμπιακού www.olympiacosbc.gr».

Φυσικά όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες για τις ακαδημίες και για τις εγγραφές σε αυτές μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά (10.00-18.00) στο τηλ. 210 4833283 κιν.6937208987 και μέσω email στο: theacademy@olympiacosbc.gr