«Αντίο» στην ενεργό δράση από τον Μάντζιο

Ενα κεφάλαιο ολοκληρώθηκε για τον Ακη Μάντζιο, καθώς 26 χρόνια μετά αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποχαιρετά το μπάσκετ! Ο -πρώην- πλέον αθλητής θα παραμείνει στην Πεντέλη καθώς εκτός του ότι θα βρίσκεται στις ακαδημίες του συλλόγου, θα είναι ένας εκ των συνεργατών του Κώστα Χαρτοματσίδη.

Η ανακοίνωση:

«Ήρθε η ώρα και για τον αρχηγό..
Μετά από 26 χρόνια προσφοράς στην ομάδα της καρδιάς του υπό την ιδιότητα του αθλητή, ο Ακης Μάντζιος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Ο Άκης αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας.
Ξεκίνησε σαν πιτσιρικάς στο τσιμέντο του ανοιχτού του δημοτικού σχολείου Νέας Πεντέλης, ανδρώθηκε με τα χρώματα του Νεοπεντελικού και εν συνεχεία αποτέλεσε πολύτιμο μέλος της ανδρικής ομάδας σε όλες τις ανόδους της από την Δ’Εσκα μέχρι και την περσινή ιστορική άνοδο της στην Β’ Εθνική κατηγορία με το νούμερο 5 στη φανέλα του.
Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και δεν ήταν λίγες οι φορές που έσφιξε τα δόντια προκειμένου να προσφέρει αγωνιστικά στην αγαπημένη του ομάδα.
Τα λόγια είναι φτωχά σε αυτές τις περιπτώσεις..
Αρχηγέ, σε ευχαριστούμε για όλα!!!

Υ.Γ. : Ο Άκης θα συνεχίσει φυσικά να προσφέρει προπονητικά στα τμήματα υποδομών της Α.Ε. Πεντέλης όπως κάνει με αξιοσημείωτη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια και θα είναι εκ των συνεργατών του Κώστα Χαρτοματσίδη στην ανδρική μας ομάδα για την σεζόν 2019-2020».