Αντίο του Χαντζιάρα στους Τιτάνες Παλαμά…

Είναι ο άνθρωπος που “έχτισε” εν πολλοίς την πορεία των Τιτάνων Παλαμά και οδήγησε το σύλλογο από τις τοπικές κατηγορίες έως τη Β’ εθνική. Όλα τα ωραία, όμως έχουν κι ένα τέλος κι ο Λευτέρης Χαντζιάρας μετά από πολλά έτη στην άκρη των πάγκων του συλλόγου, είπε “αντίο”. Προσωπικοί λόγοι είναι αυτοί που τον οδήγησαν σε αυτό το αντίο, όπως ξεκαθαρίζει στην επιστολή του, με την οποία αποχαιρετά την ομάδα, στην οποία έχει βάλει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του, όντας άλλωστε ο προπονητής εκείνος που πέτυχε την ιστορική πρώτη άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2013-14.

Η επιστολή του αναφέρει:

“Ύστερα από 14 συναπτά έτη παρουσίας μου στον πάγκο του Γ.Σ. Τιτάνες προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα που υπηρέτησα ως παίκτης και ως προπονητής ( για συνολικά 30 χρόνια).

Στο παραπάνω χρονικό διάστημα ζήσαμε έντονα συναισθήματα και πρωτόγνωρες χαρές αφού θέσαμε υψηλούς στόχους και τους πετύχαμε , όπως η άνοδος στην Β΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Επίσης με το τμήμα των κορασίδων καταφέραμε να ξεπεράσουμε ακόμη και τις ίδιες τις φιλοδοξίες μας κατακτώντας 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα Θεσσαλίας και 2 φορές την 5ηθέση στη τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω διαχρονικά όλα τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου για την συνεργασία που είχαμε και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.

Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου για την συνεργασία που είχαμε καθώς και στους γονείς των μικρών παιδιών, για την τιμή που μας έκαναν να μας εμπιστευτούν τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας , εύχομαι καλή επιτυχία και υγεία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο”.