Αντετοκούνμπο: “Να είμαι υγιής και να παίξω με την Εθνική”

Είναι επί καθημερινής βάσεως το talk of the town του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του MVP, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν παύει να κρύβει την αγάπη που έχει για τα “γαλανόλευκα”. Και μπορεί για κάποιους λόγους να μην πρόσφερε τη βοήθειά του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όμως δεν κρύβει ότι θέλει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του στην εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Εθνικός Κήρυξ».

«Δεν θέλω να σκέφτομαι για το βραβείο MVP. Αλλά για την Εθνική, θέλω να είμαι εκεί. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά, να είμαι υγιής και να αντιπροσωπεύσω την Ελλάδα».

Αναφέρθηκε και στην υποστήριξη του κόσμου: «Είναι απίστευτη η αγάπη του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Με έχουν στηρίξει από την πρώτη μέρα στο NBA. Στηρίζουν τους Μπακς, αλλά και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να έρχομαι εδώ, στο Barclay’s Center, και να βλέπω τόσες ελληνικές σημαίες και τους ομογενείς να ζητωκραυγάζουν για εμένα. Κάθε χρόνο έρχονται και περισσότεροι. Είμαι πολύ περήφανος. Τους ευχαριστώ».

 

Διαβάστε περισσότερα…