antetokounmpo-giannisΑνοικτό το ενδεχόμενο να μην φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά το προσεχές καλοκαίρι άφησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο 21χρονος άσος των Μπακς στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη για το φινάλε της σεζόν με τους Μιλγουόκι αναφέρθηκε στο θέμα της εθνικής ομάδας, με τα λεγόμενα του να… αναστατώνουν εν μέρει ομοσπονδία αλλά και προπονητικό επιτελείο.

“Θέλω φυσικά και ελπίζω να βοηθήσω και να παίξω, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσω με την ομάδα, να δω τι έχουν να μου πουν, να δω τι σκέφτεται ο προπονητής Kidd και μετά να αποφασίσω”, ανέφερε ο Αντετοκούνμπο και συνέχισε: “Είναι δεδομένο ότι μου αρέσει η εθνική ομάδα, όμως σίγουρα θα υπάρξει συζήτηση με την ομάδα, πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά αφού πρώτα μιλήσω μαζί τους. To να παίζεις το καλοκαίρι με την Ελλάδα, σίγουρα βοηθά να γίνεις καλύτερος, διότι ανταγωνίζεσαι τους κορυφαίους. Θα είναι φοβερό να παίξω στους Ολυμπιακούς, αλλά καταλαβαίνω και την ομάδα μου”.

Η τελική του απόφαση θα ληφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα με τον Αντετοκούνμπο να αποκαλύπτει την διάθεσή του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Μιλγουόκι για τα επόμενα είκοσι χρόνια (!), ενώ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε και αυτός να έχει την δική του, «Greek Freak Day» με αφορμή τη “Mamba Day” όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση!