Αντωνόπουλος: “Ο ΟΦΗ διαθέτει το “βάθος” για να αντιμετωπίσει κάθε πίεση…”

Το “βάθος” που υπάρχει στο ρόστερ του ΟΦΗ αποτελεί το “κλειδί” για να μπορέσει η ομάδα να αντιμετωπίσει κάθε είδους πίεση, που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, όπως τονίζει ο Λάμπρος Αντωνόπουλος. Ο άσος του κρητικού συλλόγου λίγο πριν την επικίνδυνη έξοδο της ομάδας του στο Σχηματάρι, κόντρα στον τοπικό Ερμή μίλησε στο infosport.gr για τα “ατού” του ΟΦΗ, καθώς για την δική του ατομική πορεία.

Αυτή είναι η πιο δύσκολη έξοδος μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ;
«Ναι όντως, αυτή είναι η πιο δύσκολη έξοδος, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι το Σχηματαρι. Αντιμετωπίσουμε την πιο δυνατή ομάδα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Από πλευράς μας καλούμαστε να προσπεράσουμε τη δυσκολία του ταξιδιού και να φανούμε έτοιμοι προκειμένου να πάρουμε του δυο βαθμούς. Για μας υπάρχει λύση σε κάθε θέση. Έχουμε το βάθος σαν ομάδα, οπότε οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πίεση μέσα στο παρκέ από τους αντιπάλου μας θεωρώ ότι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε».

Παιχνίδι με το παιχνίδι μοιάζεις πιο έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα του μέσα στο παρκέ.
«Αυτό έρχεται μέσα από τη σκληρή προπόνηση και μέσα από τη σκληρή ομαδική δουλειά. Γίνομαι καλύτερος μέσα από τους συμπαίκτες μου, δεν είναι ατομικό το επίτευγμα».

Ποιόν συμπαίκτη σου εμπιστεύεσαι περισσότερο;
«Όλους το ίδιο. Ο καθένα είναι πιστός στους ρόλους που έχει θεσπίσει ο κόουτς και έτσι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Όλοι είναι χρήσιμοι 100% και έτσι τους εμπιστεύομαι όλους το ίδιο».

.
Διαβάστε ακόμη…