Αν. Πολέμης: “Υπακούσαμε σαν πιο αδύναμοι στην επιθυμία της ομοσπονδίας για το ΟΑΚΑ”

faros bc andreas polemis 3“Με το Φάρο συνεχίζεται η μπασκετική μου πορεία και πλέον είμαι σ΄ ένα τρένο που δεν μπορώ να κατέβω”, δήλωσε ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου Ανδρέας Πολέμης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7 και την συντακτική ομάδα του www.infobasket.gr. Αναφέρθηκε τόσο στην εντυπωσιακή πορεία του συλλόγου και στο εντυπωσιακό σερί νικών που μετρά ο Φάρος, αλλά και στο λόγο που τελικά ο σύλλογος ενέδωσε και θ΄ αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό…

Επιθυμία μας ήταν να παίξουμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο, αντίθετα η επιθυμία της ομοσπονδίας ήταν να παίξουμε στο ΟΑΚΑ, οπότε συνθηκολογήσαμε στην ιδέα του ότι εμείς σαν πιο αδύναμοι θα πρέπει να υπακούσουμε“, τόνισε ο Ανδρέας Πολέμης, που αναφέρθηκε επίσης στα συν και τα πλην της Α2. “Πλήγμα είναι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ εγκατέλειψε το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι είναι πιθανώς κάτι που θα το ξαναδούμε. Δυστυχώς τα προβλήματα των καιρών έχουν αναγκάσει πολλούς που έδιναν μέρος των χρημάτων τους κι επένδυαν στο μπάσκετ να αποχωρήσουν κι έτσι αυτό το κομμάτι ίσως μπορεί να είναι ο αρνητικός κρίκος, αλλά από την άλλη υπάρχουν και ομάδες που έχουν επενδύσει χρήματα κι αυτό έχει οδηγήσει πολλά παιδιά από την Α1 να “κατέβουν” στην Α2. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και θα μπορούσε να “κεντρίσει” το ενδιαφέρον ανθρώπων που θέλουν να προβληθούν έχοντας σαν επόμενο βήμα ν΄ ανέβει η ομάδα τους στην Α1 κατηγορία”

Τέλος μίλησε και για την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό. “Είναι πολύ σημαντική η προσθήκη του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό. Τον χρειαζόμαστε και στην εθνική ομάδα”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Ανδρέα Πολέμη στην ertopen 106,7 και την συντακτική ομάδα του www.infobasket.gr