ΑΟ Σπόρτιγκ: “Όσα υποστηρίζουν, μόνο για… παράσταση επιθέωρησης του Λαζόπουλου”

lazopoulos_Η ανακοίνωση του Ίκαρου Νέας Σμύρνης που επιρρίπτει ευθύνες στους διαιτητές για την ήττα από τον Σπόρτιγκ, αλλά κυρίως η αναφορά σε αυτή για την προσπάθεια μέλους της αποστολής των “μπλαουγκράνα” να ηρεμήσει την κερκίδα λέγοντας μη φωνάζετε είναι “δικός μας”, προκάλεσε την αντίδραση του συλλόγου των Πατησίων. Με ανακοίνωσή του ο Σπόρτιγκ αντικρούει τα λεγόμενα της ανακοίνωσης του συλλόγου της Ν. Σμύρνης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι αυτές οι αναφορές αξίζουν… για παράσταση επιθεώρησης του Λάκη Λαζόπουλου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπόρτιγκ αναφέρει:
“Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Ίκαρου Νέας Σμύρνης για το παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας την Κυριακή 15/2/15 και θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι ο Α.Ο Σπόρτιγκ αν και την φετινή σεζόν έχει χάσει τέσσερα παιχνίδια στον ανδρικό στα τελευταία λεπτά και άλλα τέσσερα παιχνίδια στο γυναικείο, ουδέποτε έκανε παράπονα για τις διαιτησίες, αντιθέτως δίναμε πάντα συγχαρητήρια και στους αντιπάλους και στους διαιτητές των αγώνων σεβόμενοι την προσπάθεια που κάνουν και οι διαιτητές και οι αθλητές αντίστοιχα. Ειδικά για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής θέλουμε να τονίσουμε ότι η ομάδα μας κέρδισε το παιχνίδι με την αξία της και χωρίς την βοήθεια κανενός πέρα απ΄ τις γραμμές του γηπέδου. Άξιο αναφοράς είναι ότι τα φάουλ ήταν μοιρασμένα από 21 σε κάθε ομάδα, και όσο αναφορά το περιστατικό το οποίο αναφέρουν στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης ότι μέλος της αποστολής της ομάδας μας απευθυνόμενος πρός την εξέδρα είπε πως ο διαιτητής είναι δικός μας, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και είναι άξιο αναφοράς για παράσταση επιθεώρησης του κυρίου Λαζόπουλου.
Τέλος το dvd του αγώνα είναι στην διάθεση κάθε αρμοδίου οργάνου και του τεχνικού team του Ίκαρου Νέας Σμύρνης για να δούν από που προήλθε η ήττα τους.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Α.Ο Σπόρτιγκ”.