Απάντησε ο Ράλλης στην ανακοίνωση του Ίκαρου Ν. Σμύρνης (vid)

rallis vasilisΗ ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ηράκλειο, δεν έμεινε… αναπάντητη. Όχι από τον κρητικό σύλλογο, αλλά από τον προπονητή του Ηρακλείου, τον Βασίλη Ράλλη, ο οποίος τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παράλληλα “ανέβασε” και το video με την αμφισβητούμενη φάση για την οποία κάνει λόγο η ανακοίνωση του Ίκαρου Ν. Σμύρνης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο τεχνικός του Ηρακλείου στην ανάρτηση του:
“Επειδή έχει πολύ πρωτάθλημα ακόμα, δεν θα μπω σε ανάλυση. Και επειδή σέβομαι. Όποιος καταλαβαίνει καλώς, όποιος όχι δεν πειράζει. Στο χειρότερο μας φετινό παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια. Είναι δεύτερο ματς φέτος, που ο αντίπαλος κερδίζει φάουλ στην λήξη, είτε για να κερδίσει είτε για να ισοφαρίσει. Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε άλλη έδρα της Ελλάδας, τα τελευταία 5 χρόνια, θυμήστε μου σας παρακαλώ.
Επίσης, σας παρακαλω, πείτε μου αν θυμάστε έναν προπονητή, που να δίνουν τέτοιο φάουλ στο τέλος είς βάρος της ομάδας του, στην έδρα του και αυτός να δίνει το χέρι του στον διαιτητή.
Σεβαστείτε εσεις το άθλημα πρώτα, που το υπηρετείτε και μετά κοιτάξτε γύρω σας. Αυτοκριτική κύριοι.”…

Δείτε και το σχετικό video που ανήρτησε…