Απέκτησε Αμβράζη η Καρδίτσα

Συνεχίζει τις προσθήκες της η Καρδίτσα, με την ομάδα να αποκτά τον 20χρονο φόργοορντ Θανάση Αμβράζη, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό με τον οποίο είχε 170 πόντους σε 18 παιχνίδια.  

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Θανάση Αμβράζη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Ο 20χρονος αθλητής έχει ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Η πρώτη του επαφή με το μπάσκετ ήταν στον Κρόνο Τρικάλων, ενώ το 2016 μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό και εντάχθηκε στην εφηβική ομάδα του «Τριφυλλιού», στην οποία και αγωνίστηκε για δυο σεζόν. Την περίοδο 2018-19 έπαιξε στην Ακράτα, ενώ την προηγούμενη περίοδο, ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου.

O Αμβράζης θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους αθλητές της νέας γενιάς και έρχεται στον Α.Σ.Κ. για να δώσει αθλητικότητα, ταλέντο και ενέργεια. Η μεταγραφή του αποτελεί απόδειξη της διάθεσης της ομάδας να δώσει την ευκαιρία της ανάδειξης σε νέα παιδιά, που έχουν το ταλέντο και τη διάθεση να δοκιμαστούν στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Καλωσορίζουμε το Θανάση στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Εθνικό Πειραιά και τον κ. Δημήτρη Καραφαντή, για την κατανόηση απέναντι στο πρόσωπο του αθλητή Θ.Αμβράζη και την υλοποίηση της μεταγραφής του».