Απέκτησε Μιχάλογλου ο Δούκας

mixaloglouΟι μεταγραφές ξεκίνησαν στον Δούκα καθώς το Εκπαιδευτήρια προχώρησαν στην απόκτηση του Αντώνη Μιχάλογλου.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Εκπαιδευτήρια Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση-επιστροφή του αθλητή, Αντώνη Μιχάλογλου. Ο 27χρονος (9/4/1988) πάουερ φόργουορντ, ύψους 205 εκατοστών, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ, ενώ τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε για ένα ματς στην Α1 κατηγορία και για δύο στο Uleb Cup.

Στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Ηλυσιακού (Α2), Αρκαδικού (Β΄ Εθνική), Πέρα (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ), Δούκα (Β΄ Εθνική), Πανερυθραικού (Α2), Παγκρατίου (Α2), ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Με τον “Γηραιό” ο Μιχάλογλου πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά μετρώντας κατά μέσο όρο 11.5 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ, ενώ στην αναμέτρηση με τον Αρκαδικό, έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 21 πόντους που σημείωσε.

Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δούκα, ο Αντώνης Μιχάλογλου τόνισε: “Είναι μεγάλη μου χαρά το γεγονός ότι επιστρέφω στην ομάδα του Δούκα, καθώς γνωρίζω καλά το άκρως οικογενειακό κλίμα που επικρατεί σε αυτή. Πιστεύω ότι φέτος γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας, έχοντας σαν προτεραιότητα να παίξουμε όμορφο μπάσκετ”.