Απέκτησε Μπαρμπαρή ο Εθνικός

Μεταγραφών συνέχεια για τον Εθνικό, με τους πειραιώτες να πραγματοποιούν ακόμα μία προσθήκη. Ο λόγος για τον νεαρό Χάρη Μπαρμπαρή, ο οποίος την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα των ΓΑΟ Κουκουβάουνων. 

Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνει την απόκτηση του Χάρη Μπαρμπαρή. Ο νεαρός ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων. 

Ο Χάρης ξεκίνησε το μπάσκετ στην Πεύκη, σε ηλικία έξι ετών, και έπειτα από δύο χρόνια μετακόμισε στις Ακαδημίες του Γ.Α.Ο. Κουκουβαούνων. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα. Τη φετινή χρονιά είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ήταν από τα βασικά γρανάζια του Γ.Α.Ο.Κ και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις παρότι αγωνιζόταν κόντρα σε αθλητές με πολύ μεγάλη εμπειρία. Υπεύθυνοι στις Ακαδημίες του συλλόγου ήταν οι Γιώργος Κουκλάκης και Κωνσταντίνος Μπαζιάνας, οι οποίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά και βοηθούν τους παίκτες να εξελιχθούν. Ο 18χρονος γκαρντ έμεινε μέχρι και τη φετινή χρονιά στον Γ.Α.Ο.Κ., με διάλλειμα ενός έτους (αγωνίστηκε στον BAC).
Α
Ο Χάρης Μπαρμπαρής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Εθνικό. Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο. Θα δώσω το 110% για να δικαιώσω τους προπονητές και το επιτελείο για την επιλογή τους και θα προσπαθήσω βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στην ομάδα, ώστε να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας».