Απέκτησε Πόπαντιτς ο Χολαργός

Ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Χολαργός στο σαββατιάτικο κρίσιμο παιχνίδι με τον Εθνικό, καθώς θα παραταχθεί με ένα νέος μέλος. Ο λόγος για τον Μάρκο Πόπαντιτς, ο οποίος μίλησε στο Holargos B.C. για την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και για το παιχνίδι με τους πειραιώτες. 

Η ανακοίνωση:

«Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο 26χρονος Σέρβος γκαρντ, Μάρκο Πόπαντιτς (ύψος 1,90), μίλησε στο Holargos B.C. για την συμφωνία του με τον Χολαργό, τους στόχους του αλλά και τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς!

Οι δηλώσεις του Πόπαντιτς

-Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Ξεκίνησα τη σεζόν στην Ισπανία, όμως μετά από τρεις μήνες, αποφάσισα να διακόψω το συμβόλαιό μου. Μόλις δέχθηκα την πρόταση του Χολαργού, αποφάσισα αμέσως να πω το ναι. Πριν τρία χρόνια αγωνιζόμουν στον Αρκαδικό και η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα. Επίσης, η Α2 είναι μία πολύ ανταγωνιστική κατηγορία και δεν έχω καμία αμφιβολία για την απόφασή μου να επιστρέψω».

– Για την συνύπαρξή του με τον συμπατριώτη του, Ιγκόρ Μιλόσεβιτς: «Με τον Ιγκόρ ήμασταν συμπαίκτες πριν 10 χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα. Γνωριζόμαστε καλά και με βοήθησε πολύ από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μου εδώ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και σίγουρα με βοηθάει το γεγονός ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Νομίζω, ότι δεν θα έχω κανένα πρόβλημα προσαρμογής, αφού όλοι οι νέοι συμπαίκτες μου, με έχουν βοηθήσει να μπω κατευθείαν στο κλίμα της ομάδας».

Για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου, με τον Εθνικό στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».
«Στην Α2 δεν υπάρχει εύκολος αγώνας! Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ακόμη πιο σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη».