Απέκτησε τον Δάτση κι έκανε δικό της τον Σαμαρά

DatsisΠολλά νέα παιδιά, πλαισιωμένα από μερικούς έμπειρους παίκτες, θα απαρτίζουν το ρόστερ της Αγίας Βαρβάρας για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σήμερα ανακοινώθηκαν δύο κι εντός της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόκτηση και άλλων.

Η αρχή έγινε πριν μερικές μέρες με τον Δημήτρη Δαφτσή (20 ετών, 1.93, γκαρντ) που ανήκε στην ΑΕ Κομοτηνής και την προηγούμενη σεζόν ενίσχυσε τους Πάνθηρες, καθώς βρίσκεται στην Καβάλα για σπουδές. Σήμερα ανακοινώθηκαν ο Στέλιος Σαμαράς και ο Χάρης Δάτσης. Ο 23χρονος Σαμαράς έπαιξε και φέτος στη «Σάντα» αλλά ως δανεικός. Έκανε πολύ καλές εμφανίσεις ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στο β’ γύρο κι ο Στάθης Καμαράκης θέλησε να τον κρατήσει, γι’ αυτό και αποκτήθηκε. Στο πρωτάθλημα της περιόδου 2015-16 πέτυχε 94 πόντους εκ των οποίων τους 59 στα τελευταία 7 παιχνίδια.

Ο Δάτσης (21 ετών, 1.92, θέσεις «1» και «2»), κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια έπαιξε στην Ασπίδα και τον Αρίωνα Ξάνθης. Η Αγία Βαρβάρα τον πήρε με υποσχετική για ένα χρόνο από το Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης στο οποίο ανήκει. Στο στόχαστρο της καβαλιώτικης ομάδας βρίσκονται κι άλλοι νέοι παίκτες. Παράλληλα θα αποκτηθούν και μερικοί «μπαρουτοκαπνισμένοι» για να προσφέρουν την απαραίτητη εμπειρία τους στο σύνολο. Από την άλλη πλευρά αποτελούν παρελθόν ο Μανάκας, ο Σουλίδης και ο Χαριζάνης. Η «Σάντα» θα λάβει μέρος για 5η συνεχή σεζόν στη Γ’ Εθνική ευελπιστώντας να είναι και πάλι συνεπής στους φίλους της που στηρίζουν εδώ και χρόνια τις προσπάθειές της.