Απέκτησε Χρονόπουλο η Μεγαρίδα

Η Μεγαρίδα συνεχίζει να πραγματοποιεί προσθήκες, ολοκληρώνοντας ακόμα μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, η ΝΕΜ προχώρησε στην απόκτηση του 19χρονου γκαρντ Γιάννη Χρονόπουλου, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ελευθερία Μοσχάτου. 

Η ανακοίνωση:

«Σε μια προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας κατέληξε ο Μάνταλος ελάχιστα 24ωρα πριν το 1ο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με τον ΕΘΝΙΚΟ. Αποκτήθηκε και αγωνίσθηκε μάλιστα ο Γιάννης Χρονόπουλος για ενισχύσει την ομάδα μας στην ευαίσθητη θέση του point guard. Ο νεαρός παίχτης, γεννηθείς το 2001, αγωνίζεται και ως έφηβος, πέρσι στελέχωσε το ρόστερ της Κύμης συμμετέχοντας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Basket League και παραχωρήθηκε από την Ελευθερία Μοσχάτου που είχε τα δικαιώματά του.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το«φίλο» Σωματείο της Ελευθερίας Μοσχάτου και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό του κ. Άρη Δημητρίου και τον coach της αντρικής κ. Γιώργο Σίμο για την έμπρακτη υποστήριξή τους και την ουσιαστική βοήθειά τους στην προσπάθειά μας. Δεσμευόμεθα να πράξουμε ανάλογα στο μέλλον.».