Απίστευτο και όμως αληθινό! «Διαζύγιο» Ζήβα με ΕΦΑΟΖ

Αν κάποιος έλεγε ότι κάποια στιγμή, ο ΕΦΑΟΖ δεν θα είχε στο τιμόνι του τον Τάκη Ζήβα το λιγότερα που θα μπορούσε να σκεφτόσουν είναι πρόκειται για ανέκδοτο Και όμως έγινε!!!

Επειτα από 21 χρόνια στην ομάδα Ζωγράφου, με την οποία γνώρισε συνεχόμενες ανόδους αλλά κυρίως ανέδειξε παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Τάκης Ζήβας δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:

 «Η Ένωση Φιλαθλητικού Αθλητικού ομίλου Ζωγράφου βρίσκετε στην άβολη θέση να ανακοινώσει την από κοινή συναίνεση διακοπή της συνεργασίας με τον έπη εικοσαετίας προπονητή μας Τάκη Ζήβα. Ο κόουτς Τάκης Ζήβας αποτελεί σημείο αναφοράς της μεγάλης πορείας της ομάδας μας ,η οποία πραγματοποίησε μαζί του επτά ανόδους ,αλλά ταυτόχρονα παρουσίασε στο μπασκετικό κοινό μερικές από τις καλύτερες αναπτυξιακές ομάδες στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ. Μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα που μεσουρανούν από την άλλη πλευρά του ατλαντικού μέχρι τα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα έχουν περάσει από τα χέρια του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένας απεριόριστος σεβασμός δεν αρκούν να περιγράψουν το έργο του. Εις το επανιδείν… »