Απαραίτητα τα εχέγγυα για τις μελλοντικές επιλογές στον ΓΣ Λάρισας…

GS LARISAS_logoΈνα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του ΓΣ Λάρισας απευθύνει ο πρόεδρος του Γυμναστικού Ιωάννης Κατέρης, δίχως παράλληλα να ξεχνά κι εκείνους που δεν έδειξαν τη… δέουσα συνέπεια, είτε αυτοί ήταν παίκτες, είτε χορηγοί! Ο πρόεδρος του Γυμναστικού κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, ξακαθαρίζει ότι συνεχίζει να βαδίζει προς την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει για το θεσσαλικό σύλλογο και δεν είναι άλλος από το “… μοναδικό σκοπό του Γ.Σ.Λ. να πρωταγωνιστήσει στο μπασκετικό στερέωμα”, φροντίζοντας παράλληλα να στείλει και το σχετικό μήνυμα προς εκείνους που επιχείρησαν να “καρπωθούν” μέρος της δόξας του σωματείου. Και για το λόγο αυτό, όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΓΣΛ “… το πάθημα θα γίνει σε όλους μας μάθημα και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ αυτή τη στιγμή είναι ότι οι μελλοντικές επιλογές για το κάθε πόστο θα γίνουν αφού λάβω τα απαραίτητα εχέγγυα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου κ. Κατέρη αναφέρει:
“Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια από την αρχή μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
Αρχής γενομένης με το ευχαριστώ στους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας που, παρ΄ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, δώσανε το παρόν ψυχή τε και σώματι για να κλείσει η χρονιά επιτυχημένα. Μαζί με τους συγκεκριμένους αυτούς αθλητές, θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που αποχώρησαν βλέποντας το «πλοίο να βουλιάζει» γιατί δώσανε άθελά τους τη δυνατότητα σε νέα παιδιά να δείξουνε την αξία τους και να κρατήσουν τη σημαία του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ψηλά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στους επιχειρηματίες χορηγούς που στηρίξανε το νέο εγχείρημα της επιστροφής του ΓΣΛ στην ενεργό δράση, επενδύοντας σε αυτό μέσα σε μια πολύ άσχημη οικονομική συγκυρία. Η στήριξη τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο ήταν η κύρια πηγή της βιωσιμότητας της ομάδας, αφού οι υποτιθέμενοι συνεργάτες της διοίκησης εγκαταλείψαν νωρίς όλο το εγχείρημα.
Δυστυχώς υπήρχαν και γνωστοί χορηγοί οι οποίοι καρπώθηκαν από τη διαφήμιση και τη προβολή στον ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ χωρίς να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, απαιτώντας συνέχεια περισσότερα προνόμια.
Ιδιαίτερη μνεία οφείλω να κάνω σ τον ορθοπεδικό κ. Μπασδέκη Γεώργιο για την παρουσία του στην ομάδα όποτε αυτή τον χρειάστηκε, ο οποίος παρ΄ όλο το βεβαρημένο πρόγραμμά του μας τίμησε με την ανιδιοτελή του προσφορά στο σύλλογο όλη τη χρονιά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω επίσης να απευθύνω στον Τμήμα Σαμαρειτών Λάρισας, που σε κάθε αγώνα στην έδρα μας έδινε το παρόν προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.
Επιβάλλεται να μεταφέρω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας, που αναγνώρισαν την προσπάθεια για μια δυναμική επιστροφή του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ στο μπασκετικό γίγνεσθαι, στηρίζοντας με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας από το υστέρημά τους .
Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους παλαιμάχους καλαθοσφαιριστές του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ κ.κ. Ζώη, Κουραμά αλλά και όλους τους υπόλοιπους για την παρουσία τους και την υποστήριξη τους στην επανίδρυση του Συλλόγου. Είναι απολύτως κατανοητό πως όταν έχεις την «ιστορία» δίπλα σου να σε παροτρύνει συνεχίζεις παρ’ όλες τις αντιξοότητες και τελικά δεν τα παρατάς.
Ένα σημαντικό ευχαριστώ θέλω να δώσω και στον κ. Κατούνα και στην ομάδα των cheerleader από την σχολή χορού Burn the Floor που με την παρουσία τους και τον επαγγελματισμό τους δώσανε μια ξεχωριστή νότα στους αγώνες του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ.
Ένα σημαντικό ευχαριστώ οφείλω να απευθύνω στους γονείς των παιδιών που αποτελούν τις ακαδημίες, για την εμπιστοσύνη που δείξανε όλη τη χρονιά και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκαν από τις προσπάθειες κάποιων να μας σπιλώσουν.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα κα. Σταματάκη, κα. Φλούλη και κ. Σταυρίδη οι οποίοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και ειδικά όταν η κατάσταση πήγε να παρεκτραπεί προσπάθησαν να κρατήσουν συσπειρωμένη την ομάδα.
Το τελευταίο μα μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το δώσω στην οικογένειά μου, που σε όλη τη διάρκεια αυτού του εγχειρήματος στάθηκαν δίπλα μου σε όλες τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, δίνοντας μου δύναμη για τη συνέχεια.
Κλείνοντας, θέλω να τοποθετηθώ για την εξέλιξη όλου του εγχειρήματος διαβεβαιώνοντας όλους τους φιλάθλους μας ότι ο μοναδικός σκοπός του Γ.Σ.Λ. ήταν να πρωταγωνιστήσει στο μπασκετικό στερέωμα.
Εντελώς απρόσμενα και απροσδόκητα, οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκα είτε λόγω της γνώσης τους πάνω στο αντικείμενο είτε ως προσωπικές γνωριμίες όταν διαπίστωσαν ότι είχε δημιουργηθεί ένα θετικό «ρεύμα» σε αυτή την προσπάθεια προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος ικανοποιώντας τις προσωπικές τους φιλοδοξίες ακόμα και όταν αυτές αντικρούονταν με το συλλογικό καλό.
Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, το πάθημα θα γίνει σε όλους μας μάθημα και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ αυτή τη στιγμή είναι ότι οι μελλοντικές επιλογές για το κάθε πόστο θα γίνουν αφού λάβω τα απαραίτητα εχέγγυα.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος Γ.Σ.Λ. 1928
Κατέρης Ιωάννης