Αποδέσμευση για μία πεντάδα παικτών από τον Έσπερο Καλλιθέας

Μία πεντάδα παικτών δεν θα φοράνε τη νέα περίοδο τη φανέλα του Έσπερου Καλλιθέας! Η διοίκηση του καλλιθεάτικου συλλόγου γνωστοποίησε στην πεντάδα των παικτών την απόφασή της να μην συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους, ευχόμενη παράλληλα σε όλους τους υγεία και πολλές επιτυχίες στην μετέπειτα πορεία τους.

Τον… χορό των αποδεσμεύσεων άνοιξε ο Γιάννης Ντόσκαρης, όπως ανακοίνωσε ο Έσπερος. «Μετά από έξι χρόνια συνεχούς συνεργασίας (2011-2017), ο παίκτης της Ανδρικής μας Ομάδας Μπάσκετ, Γιάννης Ντόσκορης δεν θα συνεχίσει πλέον μαζί μας.
Ευχόμαστε σε αυτόν , τον πολύ καλό αθλητή και σπάνιο χαρακτήρα, καλή τύχη στη συνέχεια της αθλητικής και επαγγελματικής του πορείας. Οι πόρτες του Εσπέρου θα είναι πάντα ανοικτές για σένα Γιάννη!».

Στη συνέχεια ήρθε η ανακοίνωση και για τη λύση της συνεργασίας με τέσσερις ακόμη παίκτες. «Η Διοίκηση του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τους εξής τέσσερις καλαθοσφαιριστές Γιώργο Αθανασιάδη, Χρήστο Δουτσίνη, Νίκο Μιχαηλίδη και Ραφαηλ Πεταλά. Όλοι οι παραπάνω παίκτες πρόσφεραν πολλά κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους με τον Έσπερο για να πετύχουμε και να κάνουμε το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα.
Ως εκ τούτου η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και όλη η οικογένεια του Εσπέρου νοιώθουν την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους, για τα όσα πρόσφεραν στον σύλλογο και τους εύχονται να έχουν πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες στις ομάδες που θα συνεχίσουν την καλαθοσφαιρική τους πορεία».