Αποδίδει τα εύσημα η Καρδίτσα…

Μια πετυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε και την Καρδίτσα, καθώς ο ΑΣΚ κατάφερε να παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Α2. Ο σύλλογος με ανακοίνωσή του θέλησε να αποδώσει τα εύσημα σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την πορεία. 

Αναλυτικά:

«Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς και της επίτευξης της απευθείας παραμονής του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ στην Α2 Εθνική Ανδρών, είναι ευκαιρία να αποδοθούν τα εύσημα σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην πορεία της ομάδας, που έκανε υπερήφανη την Καρδίτσα, το φίλαθλο κόσμο αλλά και τις επιχειρήσεις που στάθηκαν στο πλευρό της.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας αυτής, που έφερε για πρώτη φορά στην περιοχή μας το μπάσκετ σε τόσο υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ, τον προπονητή Γιάννη Τζήμα που ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης και τους συνεργάτες του Κώστα Κομποδιέτα και Γιάννη Χασιώτη, αλλά και στον προκάτοχο του κ. Τζήμα, Λευτέρη Καλογήρου, που ηγήθηκε της ομάδας στο δύσκολο ξεκίνημα στα βαθιά νερά της Α2 Εθνικής. Μπράβο και στον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τσιαμούρα και τον Κώστα Κατσαρό που ήταν καθημερινά δίπλα στην ομάδα, στο γιατρό Κωνσταντίνο Μπανιό και τους φυσικοθεραπευτές Σέφη Κυρίτση και Δημήτρη Κατσιούλα που φρόντισαν ώστε οι παίκτες να ξεπερνούν κάθε μέρα τον εαυτό τους και τα προβλήματα. Μπράβο στους καταπληκτικούς εθελοντές μας, αλλά και σε όλους όσοι στήριξαν την ομάδα στις λύπες και τις χαρές, όσους πήραν τις δύσκολες αποφάσεις, όσους τη βοήθησαν να σταθεί όρθια σε ένα μακρύ, απαιτητικό και πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως ήταν η φετινή Α2.

Τίποτε όμως δε θα ήταν εφικτό, τίποτα δε θα γινόταν πραγματικότητα, δίχως την αυτοθυσία, την πίστη και το χαρακτήρα που έδειξαν οι δεκατρείς παίκτες της εφετινής ομάδας. Δοκιμάστηκαν, έχασαν αγώνες με κάθε πιθανό τρόπο, αδικήθηκαν, όμως ξεπέρασαν κάθε δυσκολία, έμαθαν από τα λάθη τους, έβαλαν στην άκρη το «εγώ» και πρόταξαν το «εμείς» και είδαν τους εαυτούς τους να ανταμείβονται από την υπερπροσπάθεια. Αυτοί ήταν οι πραγματικοί, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές: οι αρχηγοί Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Σεραφείμ Θέος, ο Θωμάς Αμπαράς, ο Θάνος Καμαριώτης, ο Άρης Κουρέπης, ο Γιώργος Λεπενιώτης, ο Γιώργος Μαυρογιάννης, ο Γιώργος Νάκης, ο Κώστας Παππάς, ο Θοδωρής Τεπετίδης, ο Γιώργος Τριχόπουλος, ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς, ο Σωκράτης Ψαρόπουλος. Ήταν όλοι τους εκεί, στα δύσκολα, για να δώσουν το κάτι παραπάνω και να επιστρέψουν χαρά και υπερηφάνεια στον καλύτερο συμπαίκτη τους, το φίλαθλο κόσμο της ΄πόλης μας. Άλλωστε, για την Καρδίτσα γίνονται όλα…».