ael2014Το… αλογάκι της Λάρισας καλπάζει πλέον στη Β΄ εθνική! Μπορεί ν΄ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, οι “βυσσινί”, ωστόσο εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στην Β΄ εθνική, μετά την άνετη επικράτησή τους με 95-68 επί των Διόσκουρων Κοζάνης, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Γ΄ εθνικής

Αυτή είναι η 22η νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την ομάδα της Λάρισας (στις 19/4 θ΄ αντιμετωπίσει το Αγρίνιο για την 22η αγωνιστική), και αυτή που έβαλε την σφραγίδα της επιτυχίας στην φετινή προσπάθεια της αφού η επικράτηση επί των μαχητικών Διόσκουρων είναι αυτή με την οποία η Θεσσαλική ομάδα έχει κερδίσει οριστικά και αμετάκλητα το πρώτο εισιτήριο για την Β΄ Εθνική.

Η ομάδα της Κοζάνης πάλεψε αλλά άντεξε σχεδόν ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια διαφορά άνω των 10 πόντων στο δεύτερο μέρος, για να την αυξήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο και ολοκληρώσει την μεγάλη της νίκη με 27 και στην συνέχεια να πανηγυρίσει την επίτευξη του στόχου της ενώ απομένουν τρείς ακόμη αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Tο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ν΄ απονέμει τα εύσημα σε παίκτες και προπονητικό επιτελείο μέσω του προφίλ της ομάδας στο facebook.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε.Λ. συγχαίρει τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο για την άνοδο, τους ευχαριστεί για το εντυπωσιακό σερί νικών και εύχεται έναν προς έναν να έχουν πάντα επιτυχίες στην καριέρα τους, ιδανικά μαζί με την ομάδα μας»…

ΑΕΛ – ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ 95-68
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-23, 46-40, 69-57, 95-68
Α.Ε.Λ. (Παπαδόπουλος) : Βλαχούλης 5 (1), Κουρής, Σαριμπαλίδης 6 (2), Τσιλούλης 2, Τσούτσος 20 (2), Μηλιώνης 9 (1), Κονδυλόπουλος 2, Σταυρόπουλος 11 (3), Μπλιάτζας, Πολίτης 24 (4), Ψάλτου 16, Κόκκας.
ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ (Χωλόπουλος) : Σταυρίδης, Σισμάνης 21 (4), Σκορδάρης 13, Ντόβας 19 (3), Γκοβεδάρος 3 (1), Γκλιάνας, Μπάρμπας, Καρανώτας 10, Ανδρίτσος 2.