Αποχαιρέτησε Μηλιώνη η ΑΕΛ

mhliwnisΧωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν την ερχόμενη σεζόν ο Χρήστος Μηλιώνης και ΑΕΛ και οι “βυσσινί” μέσω ανακοίνωσης εύχονται στον έμπειρο γκαρντ κάθε επιτυχία.

Η ανακοίνωση:

«Ο Χρήστος Μηλιώνης ως παίκτης της ΑΕΛ προσέφερε με όλες του τις δυνάμεις το καλύτερο δυνατό προκειμένου η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της, με τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή να αποτελεί τα τελευταία χρόνια βασικό συντελεστή στο να επιτευχθεί η παρουσία των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. 
Η ζωή όμως τα φέρνει έτσι μερικές φορές ώστε οι δρόμοι να χωρίζουν, ωστόσο η ΑΕΛ θα θεωρεί πάντα τον Χρήστο, πέρα από εξαιρετικό καλαθοσφαιριστή, και παντοτινό φίλο. 
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ΑΕΛ θέλουν να ευχηθούν στον Χρήστο Μηλιώνη κάθε επιτυχία σε προσωπικό, επαγγελματικό και αθλητικό επίπεδο. Μπορεί οι δρόμοι να χωρίζουν προς το παρόν, σε καθαρά αθλητικό πλαίσιο, όμως ο Χρήστος Μηλιώνης αποτελεί ένα ισόβιο μέλος της βυσσινί οικογένειας.
Ο Χρήστος Μηλιώνης αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση,το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια που ήμουν στην ομάδα, που πετύχαμε την περσινή χρονιά την άνετη παραμονή στην κατηγορία, την φετινή δε την ακόμη πιο εύκολη άνοδο στην Β’ Εθνική φέτος. Εύχομαι σε όλους στην ομάδα πρώτα απ’ όλα υγεία κ καλή δύναμη και η ομάδα, που φυσικά είναι πάνω απ’ όλους και από όλα να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά».