Αποχαιρέτησε την Α2 ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε δύσκολη θέση και το Αγρίνιο

Μία ακόμη ομάδα, μετά το Ανατόλια αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Α2. Ο λόγος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που παρά τις προσπάθειες που έγιναν από τον ερασιτέχνη για να μπορέσει η ομάδα ν’ αγωνιστεί στην κατηγορία, εν τέλει δεν τα κατάφερε.

Οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό, οι ιθύνοντες τον ερασιτέχνη που ανέλαβαν τα ηνία μετά την απόσυρση της διοικούσας επιτροπής πάλεψαν όσο μπορούσαν για ν’ αποφευχθεί το… μοιραίο, όμως στο τέλος δεν τα κατάφεραν. Έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία ενημερώνουν για την απόσυρση της συμμετοχής τους από το επόμενο πρωτάθλημα της Α2 και πλέον ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν σχεδόν από μηδενικής βάσης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θ’ αγωνιστεί τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ και μάλιστα στη Β’ κατηγορία, ενώ οι πληροφορίες θέλουν μία ακόμη ομάδα να ετοιμάζεται να τους ακολουθήσει! Ο λόγος για τον ΑΟ Αγρινίου, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα από την αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α2. Ήδη στο Αγρίνιο γίνονται συζητήσεις με επιχειρηματίες της πόλης, προκειμένου να βρεθεί λύση για να μπορέσει η ομάδα ν’ αγωνιστεί στην κατηγορία. Το τοπίο παραμένει θολό και ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον σύλλογο.