Αποχαιρετά πέντε το Ψυχικό

Παρελθόν αποτελούν από το Ψυχικό πέντε παίκτες και ο σύλλογος με ανακοίνωσή του τους ευχαριστεί για τη σημαντική συνεισφορά τους.

Αναλυτικά:

«Η Α.Ε. Ψυχικού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές Βασίλη Μιχόπουλο, Χρήστο Μπάρμπα, Κώστα Μπασδέκη, Μάριο Βαθρακοκοίλη και Παναγιώτη Κουκάκη για την προσφορά τους στο σύλλογο και τη σημαντική συνεισφορά τους στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής τη σεζόν 2012-13.

Ο Βασίλης Μιχόπουλος βρισκόταν στο Ψυχικό από το καλοκαίρι του 2009 αποτελώντας βασικό γρανάζι της ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο ΕΣΚΑ τη σεζόν 2011-12, αλλά και τις δύο συνεχόμενες ανόδους από τη Γ’ Εθνική έως την Α2 κατηγορία. Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, οι δρόμοι μας μπορεί να «χωρίζουν», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Βασίλης παύει να θεωρείται μέλος της οικογένειας του Ψυχικού.

Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Μπάρμπα, ο οποίος, αν και βρέθηκε στον σύλλογο μόλις για δύο χρόνια, κατέφερε να αφήσει το στίγμα του σε όσα σπουδαία καταφέραμε. Ο Χρήστος έγινε αγαπητός για το ήθος, την εργατικότητά και την ισχυρή προσωπικότητά του καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Ψυχικό, όπου και γεύτηκε πολλές χαρές.

Τελευταίους, αλλά σε καμία περίπτωση έσχατους, αφήσαμε τους τρεις «μικρούς» της παρέας. Ο λόγος για τους Κώστα Μπασδέκη, Μάριο Βαθρακοκοίλη και Παναγιώτη Κουκάκι, οι οποίοι μέσα σε μία χρονιά απέδειξαν πως πρόκειται για σπουδαίους αθλητές, μα πάνω απ όλα για σπουδαίους χαρακτήρες.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στην καριέρα τους και να γευτούν ανάλογες χαρές στο μέλλον…».