Αποχαιρετίστηκαν Δελέγκος και Απόλλωνας Πάτρας με ανακοινώσεις τους…

Η συμφωνία με το Νίκο Βετούλα για ν’ αναλάβει το “τιμόνι” του Απόλλωνα Πάτρας, όπως ήταν επόμενο οδήγησε στην… πόρτα της εξόδου τον Κώστα Δελέγκο. Οι “μελανόλευκοι” μετά τις συζητήσεις που είχαν με τον Βετούλα, αποφάσισαν ότι θα πορευτούν με εκείνον στο “τιμόνι” τους και πλέον το μόνο που απομένει είναι και η επισημοποίηση του “γάμου”. Πριν όμως από αυτό, έπρεπε να υπάρξει το επίσημο “διαζύγιο” με τον Δελέγκο, κάτι που έκαναν. “Ο Α.Σ. Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί τον προπονητή Κώστα Δελέγκο για την προσφορά του τα τελευταία τρία χρόνια στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του”, αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας.

Από την πλευρά του κι ο Κώστας Δελέγκος είπε το δικό του “αντίο” στους “μελανόλευκους” μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “3 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλη τιμή, μεγάλη υπερηφάνεια. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν, αλλά πάνω από όλα ευχαριστώ τους παίκτες μου που συνεργάστηκα, αλλά και τους καταπληκτικούς μου συνεργάτες χωρίς τους οποίους δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους “Λύκους” πάνω δεξιά και στον απλό αγνό φίλαθλο του Απόλλωνα που με στήριξε στα καλά και στα άσχημα.
Με αξιώνει ο ΘΕΟΣ να φύγω με ψηλά το κεφάλι και με καθαρά την ψυχή και τη συνείδηση μου”.