Από σήμερα μπαίνω κι εγώ στην παρέα…

Επειδή έχω συνηθίσει στη ζωή μου τις προκλήσεις και τα δύσκολα, είπα να το τολμήσω και αυτό! Οι υπεύθυνοι του www.infobasket.gr με καλωσόρισαν στην παρέα τους την περασμένη εβδομάδα, όταν και μου έκαναν την πρόταση να έχω μια δική μου στήλη στο site, σε ότι αφορά το κομμάτι της Α2. Αλλά θέλησα λιγάκι να το σκεφτώ… Το είχαν σχεδόν σίγουρο όμως, ότι θα τους ακολουθήσω και να σας πω την αλήθεια, δεν χρειάστηκε και πολύ για να με πείσουν καθώς μας «δένει» κάτι κοινό. Κάτι πολύ δυνατό. Η αγάπη μας ασφαλώς για το μπάσκετ!!! Το πάθος μας για ένα άθλημα που βλέπουμε να βρίσκεται σε κάμψη τα τελευταία χρόνια και να δέχεται πυρά από παντού. Θα παλέψουμε μαζί για να του ξαναδώσουμε την αίγλη που του αξίζει.

Θα δανειστώ μια ατάκα του Γιώργου Γάσπαρη, όταν σας συστήθηκε πριν μερικούς μήνες και θα σας πω ότι «υπηρέτησα και εγώ το μπάσκετ ως πιστός στρατιώτης» και είχα την τιμή να φορέσω την φανέλα ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Πανιώνιος. Ξεκίνησα το μπάσκετ από παιδί, με τους γονείς μου να με ωθούν στον αθλητισμό. Με πείσμα και σκληρή δουλειά, τους δικαίωσα. Το 1991 μπήκα στα βαθιά και έγινα επαγγελματίας στον Ηλυσιακό. Στην συνέχεια, πέρασα από το Μίλωνα, το Ηράκλειο, τη Νήαρ Ηστ, τον Πανελλήνιο, τον Πανιώνιο, τον Απόλλων Πατρών και το Ρέθυμνο. Ευτύχησα να βγω και εκτός συνόρων και αγωνίστηκα στην ιταλική Βίρτους Ραγκούσα, αλλά σαν την Ελλάδα πουθενά αλλού.

Όπως έχετε καταλάβει, την Α2 την «έφαγα με το κουτάλι» άρα θα μου επιστρέψτε, να έχω άποψη για τα τεκταινόμενα στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα και να την μοιράζομαι μαζί σας. Και ας είμαι πλέον, στην Γ’ εθνική από ένα άλλο πόστο. Αυτό του τιμ μάνατζερ στον Ιωνικό ΝΦ. Να σας πω και ένα μυστικό; Μεταξύ μας…. Από ότι μ’ ενημέρωσαν, η διαδικτυακή μας παρέα θα μεγαλώσει και άλλο!!!

Τα ξαναλέμε πολύ σύντομα….

Χρήστος Πετρόπουλος