Από την Ασπίδα Ξάνθης στον ΠΑΟΚ ο 16χρονος Φερχάτ…

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ασπίδας Ξάνθης δουλεύει καλά κι αυτό επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά. Με τη μετακίνηση ενός νεαρού παίκτη από την ακριτική ομάδα στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον 16χρονο Ζήνων Φερχάτ, που “μετακομίζει” στη Θεσσαλονίκη, με τους ιθύνοντες τον “δικέφαλο” του Βορρά να ποντάρουν πολλά στο ταλέντο του νεαρού παίκτη και την Ασπίδα Ξάνθης να μην στέκεται εμπόδιο στο μέλλον του.

Την μεταγραφή ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης, αναφέροντας:

“Ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος αθλητής της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ έκανε ένα μεγάλο βήμα στην αθλητική του πορεία, κάτι που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.
Ο Ζήνων Φαρχάτ (2003, γκαρντ), ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα Παίδων, Εφήβων και Ανδρών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ από φέτος ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος μας δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί θετικά στην τιμητική πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με χαρά και ικανοποίηση αποχαιρετάει τον Ζήνωνα.
Ζήνωνα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κατάκτηση όλων των στόχων σου. Είμαστε σίγουροι πως με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα τα καταφέρεις.
Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θα παρακολουθεί την εξέλιξη σου και θα χαίρεται με την πρόοδο και τις προσωπικές και αθλητικές σου επιτυχίες”.