Από την Ξάνθη στον ΓΑΣ Κομοτηνή ο Ιορδάνογλου

Ενίσχυση στο νευραλγικό πόστο του πλέι μέικερ για τον ΓΑΣ Κομοτηνής, που απέκτησε τον Στράτο Ιορδάνογλου. Ο 21χρονος άσος, την περασμένη περίοδο ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Ασπίδας Ξάνθης, όμως δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα, λόγω ενός τραυματισμού. Πλέον ετοιμάζεται για το δικό του… come back με αφετηρία τον ΓΑΣ, συνδυάζοντας το μπάσκετ με τις σπουδές, δεδομένου ότι είναι παράλληλα και φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ της πόλης.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ αναφέρει:

«Τον ταλαντούχο play maker Στράτο Ιορδάνογλου απέκτησε η ομάδα μας
Ο Στράτος είναι 21 ετών και με ύψος 1,87 παίζει στη θέση του point guard
Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα ξεκίνησε με την ομάδα της Προοδευτικής και το 2011 έως το 2016 αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ως παίδας με την ομάδα του Ικάρου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, όπου και αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας. Ως έφηβος κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων (2015), ενώ συγχρόνως αγωνιζόταν στο Νότιο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης συμμετείχε σε δυο Πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα.
Την περίοδο 2016-17 αγωνίστηκε με τη ΧΑΝΘ στο Βόρειο όμιλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και πέρσι μεταγράφηκε στην Ασπίδα Ξάνθης για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β εθνικής αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός γηπέδων.
Ο Στράτος είναι φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και από φέτος μέλος της οικογένειας του ΓΑΣ Κομοτηνή. Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογό μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία».

.
Διαβάστε ακόμη…



</p