Από τη Β’ εθνική, πλώρη για την Α1 και τον Κολοσσό Ρόδου “βάζει” ο Μιχάλης Πολυτάρχου!!!

Σοβαρό ενδεχόμενο στο να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1 βρίσκεται ο Μιχάλης Πολυτάρχου… Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του infobasket.gr τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει επαφές του 34χρονου (23/6/1983) γκαρντ με τον Κολοσσό Ρόδου. Τον πολύπειρο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα του Νίκου Καραγιάννη για την κατάκτηση της κορυφής στη Β’ Εθνική με το Περιστέρι, τον γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της ομάδας του «σμαραγδένιου» νησιού, ο Άρης Λυκογιάννης από την τετραετή κοινή τους θητεία στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Εκεί που ο Ναξιώτης γκαρντ μαζί με τον έμπειρο κόουτς οδήγησαν τον Ίκαρο σε δύο συναπτές ανόδους από την Β’ εθνική στην Α2 κι από την Α2 στην Α1. Επίσης, Πολυτάρχου και Λυκογιάννης βρέθηκαν αντίπαλοι στα παρκέ της Α1, όταν ο δεύτερος ήταν στον πάγκο του Κολοσσού κι ο Πολυτάρχου βρισκόταν στην ΑΕΚ στην επάνοδό της στην μεγάλη κατηγορία ως αρχηγός της…

Όλα αυτά συνομολογούν στο ότι δεν αποκλείεται το φιλολογικό ενδιαφέρον του Κολοσσού που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, να μετουσιωθεί σε… γάμο και ο Μιχάλης Πολυτάρχου να γίνει μόνιμος κάτοικος Ρόδου τη νέα σεζόν!!!

Γράφει ο Ιωάννης Νοταράς