Από τους αδερφούς Μπέλλα ξεκίνησε το “χτίσιμο” της Ένωσης Ιλίου της νέας σεζόν

Ο Οδυσσέας έχει βρει την… Ιθάκη του και δεν έχει αλλάξει φανέλα από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το μπάσκετ, ενώ ο αδερφός του Γιάννης θα φορά τη φανέλα για 14η συνεχόμενη σεζόν! Τα αδέρφια Μπέλλα δείχνουν την αγάπη τους στην Ένωση Ιλίου και η διοίκηση του συλλόγου από την πλευρά της την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους, ξεκινώντας το “χτίσιμο” της ομάδας της νέας σεζόν από αυτούς τους δύο. Οδυσσέας και Γιάννης Μπέλλας, λοιπόν, είναι οι πρώτοι που ανοίγουν την… αυλαία των ανανεώσεων στην Ένωση Ιλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για μια ακόμη σεζόν με τα αδέλφια Οδυσσέα και Γιάννη Μπέλλα.

Ο αρχηγός της ομάδας μας Οδυσσέας Μπέλλας είναι από τους λίγους αθλητές οι οποίοι δεν έχουν αλλάξει ποτέ σωματείο και επέλεξε να μείνει πιστός στον σύλλογο μας, ώστε να οδηγήσει και φέτος της Ένωση στον στόχο της.

Ο Γιάννης Μπέλλας ο «μπόμπερ» της ομάδας μας ανανεώνει για 14η συνεχόμενη χρονιά με την Ένωση Ιλίου και θα ενισχύσει από την περιφέρεια την προσπάθεια της ομάδας μας να επιτύχει τον στόχο της.

Ευχόμαστε και στους δύο υγεία πάνω από όλα και να φτάσουμε μαζί την ομάδα μας να επιτύχει όλους τους στόχους που θα τεθούν”.

.
Διαβάστε ακόμη…