Αρνόκουρος: «Η πρώτη νίκη μας δίνει ψυχολογία»

Η Δάφνη Δαφνίου αντιμετωπίζει αύριο (16/11, 17:00) τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και ο Γιώργος Αρνόκουρος μίλησε στην επίσημη Σελίδα της ομάδας, για όσα οδήγησαν τους παίκτες του Μάη Κωνσταντινίδη στη νίκη, για όσα νιώθει μετά από αυτή, αλλά και για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Γιώργος Αρνόκουρος υποστήριξε, αρχικά, για το ματς με το Ψυχικό «Μετά από τέσσερα ατυχή αποτελέσματα καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα. Ενώ το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, παίζοντας με πιο καθαρό μυαλό και γι’ αυτό ήρθε η νίκη».

Ο 19χρονος διεθνής με την Εθνική Νέων δήλωσε, επίσης: «Σίγουρα νιώθω ανακουφισμένος διότι η ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη και αυτό μας δίνει ψυχολογία για καλύτερη συνέχεια στη διοργάνωση και για να πετύχουμε τους στόχους, τους οποίους έχουμε θέσει».

Ο ταλαντούχος Forward/Center ολοκλήρωσε, τονίζοντας για τον επερχόμενο αγώνα: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι – κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα με εμπειρία στην Α2, αλλά εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να κάνουμε την πρώτη εκτός έδρα νίκη για την ομάδα μας».