Αρχή με μονομαχίες σε Καλλιθέα και Σμύρνη

basketball_cΤο πρωτάθλημα αρχίζει και οι ομάδες στον 1ο όμιλο αναμένεται να προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Με γεμάτο πλέον “οπλοστάσιο” Κεραυνός Αιγίου και με μοναδικό απόντα τον Παναγιώτη Νικολάου (που εγχειρίστηκε και επιστρέφει μετά τις γιορτές) πηγαίνει στη Ν. Σμύρνη για να παλέψει κόντρα στον δυναμικό Απόλλωνα. Δύο ομάδες που έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα θα παλέψουν με στόψχο το πρώτο ροζ φύλλο.

Στη μάχη των εθνικών κατηγοριών ρίχνεται ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο οποίος φιλοξενεί τον Ιωνικό Ιωνίας με στόχο το θετικό ξεκίνημα στο νέο του «ταξίδι».

Μονομαχία στην Καλλιθέα θα υπάρξει ανάμεσα στον Πόλις και τον Ικαρο. Οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους και όσοι βρεθούν στο κλειστό της Εθνικής Αντίστασης θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν έναν πολύ αμφίρροπο αγώνα.

Η Ακράτα, στην πρώτη της παρουσία στη Γ΄εθνική θα αντιμετωπίσει τον ενισχυμένο Μανδραϊκό, ενώ η ΦΕΑ θα φιλοξενήσει τον Γλαύκο.

Γειτονική μάχη θα υπάρξει ανάμεσα στον Οίαξ και τον ΚΑΟΚ, ενώ ο Σπαρτιατικός θα κοντραριστεί με τη δυναμική Πεντέλη. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και να ξεκινήσουν με νίκη, αλλά από την άλλη, η Πεντέλη έχει για φέτος υψηλές προσδοκίες και γι΄αυτό δεν σκοπεύει να χάσει… έδαφος.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:
Οίαξ Ναυπλίου – ΚΑΟΚ (Ναυπλίου, 17:00)
Απόλλων Σμύρνης – Κεραυνός Αιγίου (Απόλλωνα, 17:00)
Χαρίλαος Τρικούπης – Ιωνικός Ιωνίας (Μεσολογγείου, 17:00)
Πόλις Καλλιθέας – Ικαρος Καλλιθέας (Εθν. Αντίστασης, 17:00)
Ακράτα – Μανδραϊκός (Ακράτας, `17:00)
ΦΕΑ Ν.Φ Ν.Χ. – Γλαύκος (Σχολικό Ν. Φιλ., 15:30)
Σπαρτιατικός – Πεντέλη (Σπάρτης, 17:00)